reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Z becikowego ;-), koleżanka mówi, że zależnie od opcji (full albo tańsza) to wystarcza na jedną lub dwie wizyty w przychodni :baffled:.

Jagódka.... jedna? dwie?:baffled: muszę skądś wykombinować dodatkowe 2000 zł na te szczepienia:zawstydzona/y: mała pójdzie od samego początku do żłobka więc chce zainwestować w te szczepionki...

wklejam Wam fotki fury mojej Zosi:-) używany Roan Marita;-) wygląda jak nowy:-D bardzo mi się podoba:-D

Załączniki

• 200908172144.jpg
    200908172144.jpg
    55 KB · Wyświetleń: 70
  • 200908172146.jpg
    200908172146.jpg
    62,6 KB · Wyświetleń: 67
reklama
mam to samo z moimi rodzicami...
niepotrzebnie gadali, że kupią to czy tamto. a z resztą...
no niestety tak to cazsem bywa ze jak ktos dużo mówi mało robi i odwrotnie....:sorry2:

Jagódka.... jedna? dwie?:baffled: muszę skądś wykombinować dodatkowe 2000 zł na te szczepienia:zawstydzona/y: mała pójdzie od samego początku do żłobka więc chce zainwestować w te szczepionki...

wklejam Wam fotki fury mojej Zosi:-) używany Roan Marita;-) wygląda jak nowy:-D bardzo mi się podoba:-D
super:-) rzeczywiscie wygląda jak nowy:-) dużo zapłaciłas?

Ostatnia edycja:
Fura niesamowita - jaka wycackana :-D i faktycznie Roan ma ślicze tapicerki :tak:

Ja tez powoli zaczynam liczyć nasze wydatki jakie jeszcze przed nami i ...... aż nie chcę o tym myśleć, bez zastrzyku finansowego się nie obędzie :baffled: także trzeba do banku uderzyć - potem becikowe, ubezpieczenia dwa i jakoś to będzie :happy:

super:-) rzeczywiscie wygląda jak nowy:-) dużo zapłaciłas?

500 zł;-) nowy kosztuje 1100, więc sądzę, że opłacało się tym bardziej, że jak widać wygląda super... i tak będę potem kupować lekką spacerówkę pewnie do 500 zł więc na to samo wyjdzie... chyba jeszcze dokupię czerwony fotelik roana... sporo kosztuje bo aż 330 zł ale nie mogę dostać nigdzie używanego a na allegro są w kiepskim stanie i nie chcę ryzykować, że fotelik uczestniczył w wypadku....

My też nie liczyliśmy na nikogo:-), szczególnie że mieszkamy poza Polską. Ciężko byśmy się rozczarowali (ja szczególnie), gdyby mam coś obiecała i nie dotrzymała słowa. Teściowie takiego numeru by nam nie zrobili, ale oni nie mają kokosów na zbyciu i tak pomagają jak mogą. Poza tym dwoje jeszcze do szkoły chodzi.

500 zł;-) nowy kosztuje 1100, więc sądzę, że opłacało się tym bardziej, że jak widać wygląda super... i tak będę potem kupować lekką spacerówkę pewnie do 500 zł więc na to samo wyjdzie... chyba jeszcze dokupię czerwony fotelik roana... sporo kosztuje bo aż 330 zł ale nie mogę dostać nigdzie używanego a na allegro są w kiepskim stanie i nie chcę ryzykować, że fotelik uczestniczył w wypadku....
kurcze to fajnei Ci sie trafiło... ja to szukam wózka za max do 400 zł- a najlepiej jeszcze mniej..... u mnie w żorach teraz na allegro znalazłam Pierre Cardin oki co jest za 175, ale jest cena minimalna napisałam maila czy moge go na żywo obejrzec i moze pty okazji bym zapytała ile chcą tak juz normalnie za ten wozek, ewentualnie bym go poza allegro kupiła;-)

i jescze jeden tez pierre cardin znalazlam tez narazie za 200 ale jeszcze 10 dni do konca wiec pewnie sporo urosnie jest z fotlikiem gratis ale w foteliku jest ułamana jakas tam czesc budki wiec fotelik i tak nie bedzie sie do niczego nadawał raczej wiec pewnie dlatego daja go gratis- fotelik i tak bede kupowac nowy tez- bo nie warto ryzykowac

ŚLICZNY WÓZECZEK!!! :szok:Gdybym nie kupiła już swojego może bym się też nad takim zastanowiła:-D:tak:

no mi się tez bardzo podoba:-D

a jaki dogłęby test przeszedł:-D:-D:-D:-D po głębokim piachu na wsi, po trawie, po wertepach bo te fotki to są robione u mojej mamy a tyłu domu :-D jak widać jest to już głębokie zad... przedostatni dom na wsi i potem już pooooola gdzie okiem siegnąć:-p jak troszkę popada to robi się takie błoto, że muszę niestety na pełnym gazie wjeżdzać samochodem bo inaczej zakopałabym się:-)

super się nim jeździ... normalnie najlepszy wybór biorąc pod uwagę okoliczności wsiowe:happy:

My mamy Graco Quatro Tour Deluxe, i też jestem z niego zadowolona super się nim jeździ, miałam okazję przeestować na siostrzenicy, bo to wózek po niej, i jeździ poprostu extra. Jedyny minus że troszkę waży.11 kg.......
My mamy kolor oliwkowo-niebieski ale na Allegro jest duży wybór innych kolorów, dla dziewczynek są prześliczne kolory.

reklama
My mamy Graco Quatro Tour Deluxe, i też jestem z niego zadowolona super się nim jeździ, miałam okazję przeestować na siostrzenicy, bo to wózek po niej, i jeździ poprostu extra. Jedyny minus że troszkę waży.11 kg.......
My mamy kolor oliwkowo-niebieski ale na Allegro jest duży wybór innych kolorów, dla dziewczynek są prześliczne kolory.

My mieliśmy taki sam kupić, ale w końcu mamy Espiro Atlantica:-)

Do góry