reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Jutro zamierzam kupic sudocream,mybełko bobas bo uwielbiam ten zapach,chusteczki na razie sobie daruje mam małe op.Hippa dostałam u gina,przetestuje jak będzie ok to kupie.Wanienke pod koniec m-ca ma mi przynieść sąsiadka,dokupie sobie tylko taki wkład zeby Emisia sie nie ślizgała.Jak dobrze pójdfzie to kupie na allegro fajny wózek,co prawda używany ale na razie przy akcjach z Zusem musi taki wystarczyć

reklama
Petinka to będę bardzo wdzięczna za informacje jak to sprawdzisz. Też nie wiem, czy w tych hurtowniach jest taniej... Ale ja nie mam tam nikogo kto by mógł mi doradzić jakikolwiek sklep. A chciałabym za jednym wyjazdem pokupować małej rzeczy. Właściwie to mam tylko ubranka i kilka pościeli, prześcieradeł na gumkę, 1 kocyk i łóżeczko i komoda będą zrobione. Chciałabym dokupić jeszcze akcesoria typu nożyczki, szczotki, pieluchy itp. Najdroższy z tego wszystkiego będzie wózek. Chce się do 1000 zmieścić... i nie mam jeszcze wybranego żadnego modelu. Wiem tylko, że chce zielony ;-)

hey dziewczynki wlasnie co sadzicie o dekektorze tetna ja wlasnie dostalam pare dni temu a to co dzis nam przyslal moja kuzynka:) aha lioterki zrobilo moj narzyczony ino jeszcze je pomaluje raz na rozowo i kjupie rozowa wstazeczke aby przywiesic

Załączniki

• DSCN0352.jpg
    DSCN0352.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 50
  • DSCN0353.jpg
    DSCN0353.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 57
  • DSCN0354.jpg
    DSCN0354.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 58
  • DSCN0355.jpg
    DSCN0355.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 54
  • DSCN0356.jpg
    DSCN0356.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 60
  • DSCN0358.jpg
    DSCN0358.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 55
piękna wyprawka.

Detektor tętna - niezły bajerek, ale gdy niedaj Bóg dzidziuś się źle ułoży i nie matka nie będzie potrafiła zlokalizowac serduszka - to panika... więc ja sobie darowałam i w tej i w poprzedniej ciązy. To samo z monitorem oddechu..

abeja tylko ja wiem ze moja nie lubi gdy sie ja podslu****e i zaczyna kopac ale sprobuje pare razy skoro mam to chyba warto poprobowac a wiadomo ze nie zawsze sie znajdzie bicie serduszka bo ona to jest lobuziara :) hehe dziekuje :)

wszystko co male to ladne:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hey dziewczynki wlasnie co sadzicie o dekektorze tetna ja wlasnie dostalam pare dni temu a to co dzis nam przyslal moja kuzynka:) aha lioterki zrobilo moj narzyczony ino jeszcze je pomaluje raz na rozowo i kjupie rozowa wstazeczke aby przywiesic

niunia90 Wszystko bardzo piękne :tak::-):tak:
My też chcemy literki z imieniem ale zaczekam do października czy na 100% Julka pozostanie Julką:szok: oby:happy:

reklama
Do góry