reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Ja i shenkoka prowadzimy ciążę u dr Wieczorka - dyrektora szpitala na Łubinowej.
Jesli się nie zdecydujesz na Jaworzno to najwyższy czas na wizytę konsultacyjną na Łubinowej bo je robi się z tego co wiem w ok. 30 tc.
Czemu cesarka? Masz wskazania zdrowotne?

reklama
cześć dziewczyny;) POMOCY!
--------------------------------------------------------------------------------
pojawiłam się tu dzisiaj ponieważ od dwóch dni mam problem...moje dziecko zgubiło swoją ukochaną zabawkę,szaro-różową myszkę wys.ok.25cm z napisem love me na brzuszku.nie może bez niej spac,o jedzeniu też nie mam mowy,cały czas ryk i zawodzenie.majka ma rok i 8 mies. i trudno mi wytłumaczyc jej,że Myszki juz nie ma.Przeszukałam wszystkie sklepy w okolicy,ale takiej nie znalazłam.dotarłam do tego,że ta mysz była kupiona ok.4 lat temu w carrefourze.CZY KTÓRAŚ Z WAS POSIADA MOŻE TAKĄ MYSZKĘ I MOŻE MI JĄ ODSPRZEDAC???BŁAGAM!!! zabawkę mam na wielu zdjęciach,wię w każdej chwili mogę przesłac fotę.Pomóżcie,proszę...

a ja nic tylko główkuje czy kupować już wózek z allegro czy czekać jeszcze z miesiąc ....może cena spadnie, ale jest też ryzyko, że wyprzedadzą te modele z 2008 r. lub braknie mojego koloru, jak myślicie brać ?:confused:
X-LANDER XA 08 SPACERÓWKA+GONDOLA+TORBA+FOLIA (702949945) - Aukcje internetowe Allegro chyba klikne już na to kup teraz i następny zakup będzie z głowy ..............nie wiem , kurka a teraz naczytałam sie negatywów o tym sprzedawcy i znowu mam zgryza, chociaż z drugiej strony na kilka tys. pozytywów są 4 negatywy więc może nie ma czego się czepiać.....

Kochana tańsze raczej nie będą, ja kupuje we wrześniu model XA z 2009 roku bo bardziej jakoś mi się podoba i podobno ma jakieś ulepszenia, a czekam na wrzesień, bo premia wpłynie, a tak bym kupiła już z 2008 roku.
a co do negatywów- nie ma się co czepiać
KUPUJ!!!

Ja i shenkoka prowadzimy ciążę u dr Wieczorka - dyrektora szpitala na Łubinowej.
Jesli się nie zdecydujesz na Jaworzno to najwyższy czas na wizytę konsultacyjną na Łubinowej bo je robi się z tego co wiem w ok. 30 tc.
Czemu cesarka? Masz wskazania zdrowotne?
cc ze wskazań, ja mam ciąże na podtrzymaniu więc skończę w Provicie w Katowicach ale w między czasie muszę się własnie wybrać do Jaworzna i do Katowic, masz racje najwyższy czas, a wizyta u dr Wieczorka skolko ? 100 zł ?
KArolinusia nieźle Waszą Biankę w kombinezony zaopatrzyłaś zima jej nie straszna będzie !

Sylvia w olsztynie model 2009 (ma fajniejszą spacerówkę plus śpiworek w spacerówce i inne fajniejsze kółka- obejrzyj na stronie x-landera) jest po 1350 zł... jak z nami dobrze pogadasz to Ci kupimy i zapakujemy kurierem:-D:-D:-D tylko pamiętaj, że jak nie bedą mieli koloru to czeka się 6 tygodni na ten wózek więc musisz się decydować dość szybko...

aha i facet dodaje chyba też adaptery do fotelika maxi cosi lub tego od x-landera gratis... ale nie jestem pewna... w każdym razie adaptery do fotelika x-landera normalnie kosztują 30-40 zł u niego a do maxi cosi 100 zł... a ten śpiworek do spacerówki jest bajerancki :D żaden wózek takiego nie ma..... Iza potwierdzi:)

aha i jeszcze jedna ważna zmiana!!!! model 2009 ma większą gondolę!!! i oprócz tego różnice to z tego co pamietam budka nad spacerówkę można tak fajnie zamknąć że dzidzię nie razi słoneczko i nie potrzebujesz parasolki, masz okienka w budeczkach... jak sobie jeszcze jakieś różnice przypomnę to napiszę...

a taką wiedzę posiadam bo facet ze sklepu w Olsztynie projektował te wózki dlatego ma taką niską cenę :)

o kurde!!! tego nie doczytałam...
u mnie w bdg komplet w kolorze rapsberry (spacerówka, gondola, fotelik+adaptery, moskitiera folia p.deszczowa, jakies tam pokrowce na gondolę,śpiworek i BEZ TORBY) kosztuje ok 2400

dokładnie taki chcę...a tu nawet nie ma śpiworka

Wózek głęboko-spacerowy X-Lander XA kol. raspberry z fotelikiem Maxi-Cosi 2009 :: Wszystko.dla.dziecka.pl

cc ze wskazań, ja mam ciąże na podtrzymaniu więc skończę w Provicie w Katowicach ale w między czasie muszę się własnie wybrać do Jaworzna i do Katowic, masz racje najwyższy czas, a wizyta u dr Wieczorka skolko ? 100 zł ?
KArolinusia nieźle Waszą Biankę w kombinezony zaopatrzyłaś zima jej nie straszna będzie !

:szok:
TO moja siora świruje

o kurde!!! tego nie doczytałam...
u mnie w bdg komplet w kolorze rapsberry (spacerówka, gondola, fotelik+adaptery, moskitiera folia p.deszczowa, jakies tam pokrowce na gondolę,śpiworek i BEZ TORBY) kosztuje ok 2400

dokładnie taki chcę...a tu nawet nie ma śpiworka

Wózek głęboko-spacerowy X-Lander XA kol. raspberry z fotelikiem Maxi-Cosi 2009 :: Wszystko.dla.dziecka.pl

cóż u niego fotelik maxi cosi jest po 400 zł chyba lub 350 więc razem daje to z adapterami 1800... oczywiście torba jest też w tej cenie... te moskitiery i pokrowce również

jestem w tym sklepie średnio dwa razy na tydzień...

cóż u niego fotelik maxi cosi jest po 400 zł chyba lub 350 więc razem daje to z adapterami 1800... oczywiście torba jest też w tej cenie... te moskitiery i pokrowce również

jestem w tym sklepie średnio dwa razy na tydzień...

no to nie jest kuśwa 2400!!! chyba ich wszystkich tu posrało :szok:
Catedra podaj jakieś namiary na ten sklep!!!
przyjadę

reklama
Do góry