reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

byłam w mothercare, kiedys mieli te butelki, teraz juz nie mają - przynajmniej w tym co byłam.
Wybiore się do Smyka w alejach w warszawie

reklama
Ha! Byłam dziś na Świebodzkim :tak: Mimo że ktoś tu twierdził, że nie ma tam nic dla maluchów, to ja się obkupiłam na maxa :-D Bardzo zadowolona jestem.:tak::-D Kupowałam uniseks... łatwiej by było, gdybym wiedziała, kto tam w brzuszku u mnie mieszka. Dla dziewczynek było tyle cudeniek...:szok::-D i śliczne welurowe i bawełniane na polarku dresiki dla chłopców... :shocked2::-D Zdecydowałam sie jednak głównie na żółty, beż, zieleń... No, skusiły mnie 2 komplety typowo dziewczęce, ale dałam za nie łącznie 20zł, więc jakby coś, nie żal. Jeśli dodać do tego rzeczy, które dla Dzidziucha kupiła już mama, mam wszystko, jeśli chodzi o ubranka.
Pokażę Wam, co kupiłam dziś, coby nie być gołosłowną... Kupowałam głównie 62 i 56, ale skusiło mnie też kilka rzeczy 68 (nie chce mi sie już ich z szafy wyciągać, to tego nie pokażę). Wydałam w sumie 270zł, a kupiłam też kombinezonik polarowy:tak::-D;-) Lubię Świebodzki :tak::-D Acha, chciałam tylko dodać k'woli wyjaśnienia, że są to rzeczy NOWE Z METKAMI
Zobacz załącznik 155383
Kombinezonik + 2x śpiochy + 2x czapeczka gruba bawełniana + skarpetusie (w gratisie)
Zobacz załącznik 155384
Pajac welurowy z czapką + bawełniany komplet (kaftanik+śpiochy)
Zobacz załącznik 155385
Wyprawka z czapą i niedrapkami (dawali gratis)
Zobacz załącznik 155386
2x komplety bawełniane (kaftanik+śpiochy) + niedrapki (w gratisie)
Zobacz załącznik 155387
2x komplety bawełniane (bluzka+spodenki)
Zobacz załącznik 155388
dresiki welurowe
Zobacz załącznik 155391
wyprawka bawełniana biała z czapką i śliniakiem
Zobacz załącznik 155392
2x śpiochy + komplet dziergany (sweterek, spodenki, czapa)
Zobacz załącznik 155393
komplet bawełniany (kaftanik i śpiochy) + komplet bawełniany (bluzeczka i spodenki)

Ostatnia edycja:
Cyniczna bardzo udane zakupki, ale to cieszy nie ? ja co parę godzin zaglądam do mojej komody ze skarbami dla Gwiazdy, hehe

Mam wielką prośbę do dziewczyn z Olsztyna.
Wybieram się tam we wtorek do lekarza i chciałam przy okazji kupić parę drobiazgów dla malutkiej, ale niestety Olsztyn znam tylko pobieżnie. Mogłybyście dać mi namiary na jakieś niedrogie a fajne sklepy dzidziusiowe?

ja też własnie zrobiłam zakupy u tego sprzedawcy..........między innymi smoczki te ortodontyczne i te lateksowe , butelkę 150 ml i jeszcze skusiłam się na taki komplecik, może być do wózka albo gdziekolwiek. Myślę, że się przyda:-)
Śliczny KOMPLET DO WÓZKA kocyk+poduszka KOLORY (708549913) - Aukcje internetowe Allegro

hehehe tez nad tym kompletem myślałam :-) i tez znowu zrobiłam spore zakupy u tego sprzedawcy :tak:

cyniczna poszalałaś ;-) super wyprawka :tak:

heheheh a mnie dziś sniła się catedra :-D spotkałysmy się w lumpku i doradzała mi gdzie szukac i czego :-D chyba za duzo siedze na bb..

jagoda dzięki za zwrócenie uwagi na wysokość stojaka do wanienki..wymierzone i sprawdzone..może być :tak:

reklama
Catedra... dzięki Tobie i temu co wyprawiasz (pierzesz prasujesz układasz) :-) bardzo na mnie wpłynęłaś i ja też znów poprałam w weekend!
ty, razem 3 torby prania.
Jak zacznę prasować i układać- porobię zdjęcia.

Dzięki Kochana za MOTYWACJĘ!!! bo po ostatnim praniu nie chciało mi się już. teraz zostały jeszcze kombinezoniki i pościel do prania i koniec :-)

a prasowanie sama przyjemność :tak:

Do góry