zakupiłam kołyskę i powiem wam że z ledwością powstrzymałam się żeby ją nie rozłożyćNOWOSC! Kołyska łóżeczko CONECO ! GRATIS!PILOT (700670400) - Aukcje internetowe Allegro
ogólnie ma bardziej żywe kolory niż na zdjęciach![]()
roksi super kolyska
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zakupiłam kołyskę i powiem wam że z ledwością powstrzymałam się żeby ją nie rozłożyćNOWOSC! Kołyska łóżeczko CONECO ! GRATIS!PILOT (700670400) - Aukcje internetowe Allegro
ogólnie ma bardziej żywe kolory niż na zdjęciach![]()
Catedra - niezła jesteś;-);-);-);-);-)
powiedz jeszcze raz gdzie te wózki BOLDR IMPLAST można w Warszawie zobaczyć?
Jestem pod wrażenie waszych zbiorów. Wreszcie ja też kupiłam pierwsze rzeczy dla malutkiej. Oto zdjęcia.
dziękiwszystkie modele wózków implasta można zobaczyć w pawilonie przy metrze marymont.... na ulicy popiełuszki jest pawilon handlowy sklepu nie widać z ulicy trzeba wejść na górę po schodkach i tam jest sklep z wózkami... te schodki są naprzeciwko banku.... chyba lukas banku...
witamy nową mamę...
ktoś pisał kiedyś, że im bliżej rozwiązania będziemy tym więcej nas się zrobi....
roxi jakbym miała kupować kołyskę to kupiłabym tę samąpiękna...
co sądzicie o butelkach Tommee Tippee?
ja od wczoraj piorę i prasuję, jeszcze zostało mi bardzo dużo.......
A ten proszek loella powiem wam że dziwnie pachnie.......
A powiedzcie mi jakie obuwie dla maluszka? Wystarczy takie szmaciane, materialowe? Czy trzeba się zaopatrzyć w jakieś porządniejsze?????
Witamy na forum:-), ja mam jedną, sa polecane ze względu na to, że ich smoczek jest podobno antykolkowy.co sądzicie o butelkach Tommee Tippee?
dziękuję za przywitanie:-)Witam Cię serdecznie kasiulec wsród nas!
kształt smoczka podobno jest zbliżóny do sutka. Gdzie mozna je kupic? w smylku nie widziałamWitamy na forum:-), ja mam jedną, sa polecane ze względu na to, że ich smoczek jest podobno antykolkowy.