reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

ja dzisiaj zastanawiałam się jakie kosmetyki kupić i wydumałam sobie ziajkę właśnie:happy2:

sama używam kosmetyków ziaja, bardzo je lubię, nie uczulają mnie, są w super cenie i ogólnie same superlatywy widzę...

Właśnie się nad nimi zastanawiam, bo tutaj w Irlandii, a przynajmniej w naszej aptece są dostępne. Zawsze to coś znanego.

Siostra paczkę niedługo wyśle, już nam nakupiła pełno rzeczy:-). Oczywiście to nie wszystko, ale już pozamawiała. Znalazła jakąś fajną hurtownię dla dzieci. Żałuję, że sama tego nie oglądam:-(, no ale mówi się trudno. Już się nie mogę doczekać, jak zobaczymy te wszystkie rzeczy:-):-):-)

reklama
ja mam fride:) i pwoiem wam ze to jest wygodne i praktyczne:) i krzywdy sie tym malemu nie zrobi bardziej patycznkeim niz frida bo ma nasadke wymierzona a jak dzidzi sie poruszy i patyczek popcha to co wtedy zrobisz meduska??
nie iwem wogóle akurat czyszczenia noska sie najbardiej boje i bede to robic w ostatecznosci:baffled::baffled:
główke zawsze mozna dziecku przytrzymac zeby sei ne poruszylo poza tyym raczej głeboko tego patyczka wciskacnie bede atymi gruszkami i innymi boje siezecoś wyssam dziecku razem z tym katarkiem:baffled::baffled::baffled::baffled: jakies żyłki cy cos:happy2::baffled::baffled::baffled:

ja od wczoraj piorę i prasuję, jeszcze zostało mi bardzo dużo.......
A ten proszek loella powiem wam że dziwnie pachnie.......

A powiedzcie mi jakie obuwie dla maluszka? Wystarczy takie szmaciane, materialowe? Czy trzeba się zaopatrzyć w jakieś porządniejsze?????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
finito:-D:-D:-D wszystko poprane i wyprasowane:-D:-D:-D
Jesteś moją idolką :-D:-D:-D
Ja się dopiero rozkręcam ;-) Wczoraj kupiliśmy wózek, 300 zł, prawie nie używany, bo laska miała 2, nawet jak się rozpadnie nie będzie szkoda :tak:Aby tylko zimę przejeździł, potem zainwestujemy w spacerówkę lepszą. A zaoszczędzoną kaskę odłożymy na coś, np. na szczepionki, bo to jednak spory wydatek :sorry2: Na dniach łóżeczko powinno przyjechać. I biorę się za kosmetyczkę dla mojej córci :-D

hej,

Jestem tu nowa. Chętnie dołączę do Waszego grona:-)

dzisiaj zrobiłam trochę zakupów w mothercare, musze powiedzieć że tam dość tanio można kupić śpiochy w 3 paku. Body wychodzą po 6,5 za sztukę. jakość jest bardzo dobra.
Ja kupuje na 4,5 i 6 kg

finito:-D:-D:-D wszystko poprane i wyprasowane:-D:-D:-D

Catedra - niezła jesteś;-);-);-);-);-)

powiedz jeszcze raz gdzie te wózki BOLDR IMPLAST można w Warszawie zobaczyć?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Jestem pod wrażenie waszych zbiorów. Wreszcie ja też kupiłam pierwsze rzeczy dla malutkiej. Oto zdjęcia.

Załączniki

• SL370484.jpg
    SL370484.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 55
  • SL370485.jpg
    SL370485.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 75
Do góry