reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Mój chłop tez jakby nie dostal w biedronie to by kupil byle gdzie :-p

Mayo - Extra :shocked2: Tez pierwszy raz w zyciu slysze, zeby od firmy dostac wyprawkę o_O Rzeczywiscie, sporo pieniazkow zaoszczedzonych o_O
I się nie martw, ja do tej pory nawet z przesunietym terminem na 22 wrzesnia, mam tylko ubranka, wozek i lozeczko :baffled: Wszystko bede mogla dopiero kupic na poczatku wrzesnia, kiedy moj P dostanie wyplate... ehh

spirytus kupuje sie w monopolwym, małpkę - odlewa się 1/3 in zalewa przegotowaną wodą.

Shenkoka... pięknie z tą wodą morską, ale powiedzieli jak niemowlakowi odciągnąć wydzielinę z nosa jeśli się pojawi? Bo młodzian się sam nie wysmarka niestety....

podobno patyczkiem..a z ta wodą morska ma się nie pojawić :baffled::-D

podobno patyczkiem..a z ta wodą morska ma się nie pojawić :baffled::-D

ciekawe:dry: ja z moją mega alergią nie biorę żadnych leków... używam jedynie wody morskiej i jakby to powiedzieć ... lipa... smarkam dalej niż widzę, a często nawet nie jest w stanie mi odetkać nosa...

jakoś nie wierzę, że się w ogóle nie pojawi :sorry2:

Przyznam się że pierwszy raz słyszę aby firma dawała wyprawke:szok: , super sprawa:tak:
Dostalam taka liste "Baby Box" gdzie moglam wybrac rzeczy za £100 (po hurtowych cenach). Tak naprawde myslalam ze to takie "obiecanki";-)Teraz wiem ze nawet przy drugim dziecku daja za £50.
To jakby taka rekompensata,bo jako fabryka produkujaca rzeczy dla maluszkow nie umieli zapewnic mi godnych warunkow pracy jako przyszlej mamie..ale ta historie juz wam kiedys opisalam..:-p:tak:
Dziewczyny czy to jest Frida,o ktorej piszecie? http://nosefrida.co.uk/

Ostatnia edycja:
Dostalam taka liste "Baby Box" gdzie moglam wybrac rzeczy za £100 (po hurtowych cenach). Tak naprawde myslalam ze to takie "obiecanki";-)Teraz wiem ze nawet przy drugim dziecku daja za £50.
To jakby taka rekompensata,bo jako fabryka produkujaca rzeczy dla maluszkow nie umieli zapewnic mi godnych warunkow pracy jako przyszlej mamie..ale ta historie juz wam kiedys opisalam..:-p:tak:

mayo super..zazdraszczam :tak:

Ja stosowałam sól fizjologiczną jak zalegające glutki i gruszkę, łatwiej ją zakroplić maluszkowi niż marimer, sama przetestowałam wszystkie wody morskie dostępne i zdecydowanie mariner i tak jest najlepszy.
Fajnie jakby fridę dawali, 4 lata temu to była nowość i ja nie nabyłam a podobno super. My jakoś gruszką z miękką końcówką sobie radziliśmy.

reklama
Ja tez kupilam w monopolowym;-)

Ostatnio zaczyna sie przelom w naszym finansowym kryzysie:-)wczoraj maz byl na rozmowie kwalifikacyjnej (w fabryce,w ktorej i ja jestem zatrudniona) wiec jestem dobrej mysli a do tego dostalam dzisiaj do domku paczke z firmowa wyprawka (byla wg wyboru) i jak pomysle ile to mniej wydatkow to az odetchnelam,hurra:-DZawsze jak czytalam ile juz macie dla waszych malenstw a u nas w porfelach echo to az tak nie fajnie mi sie robilo..A teraz moze faktycznie los sie odwraca i latwiej odbic sie od dna niz byc "zawieszonym" pomiedzy..?;-)Haha,optymistka:-p:-DA tu fotki wyprawki:

świetna wyprawka, też bym chciała taki prezencik:-)

Do góry