reklama
xdorotaa
Fanka BB :)
Jakby cos oprocz Hipp na slonce od 1 dnia zycia o ktorym pisala MŁODAK , a ktorego jest bardzo cięzko dostać ;-) firma dax cosmetics perfecta ma tez krem na slonce dla noworodkow od 1 doby zycia- 18 zł ) a aktualnie o ile sie nie myle jest na niego promocja w superpharmie bynajmniej naszej )
Jakby cos oprocz Hipp na slonce od 1 dnia zycia o ktorym pisala MŁODAK , a ktorego jest bardzo cięzko dostać ;-) firma dax cosmetics perfecta ma tez krem na slonce dla noworodkow od 1 doby zycia- 18 zł ) a aktualnie o ile sie nie myle jest na niego promocja w superpharmie bynajmniej naszej )
W gazecie dzisiaj widziałam reklame tych dax cosmetics! Ale juz sie zaopatrzyłam w hipp niestety
Dziewczyny, ja te rampersy będę stosowała jako piżamkę dla dzidzi Chyba, że będzie chłodne lato, to wtedy pajac. Na codzień przede wszystkim body, a na jakieś wielkie wyjścia ;-) na bodziaka jakieś eleganckie spodenki i git
Te rampersy to czadziarskie sa i jak je w końcu kupie to na codzień wymiennie z bodami bede zakładała
kasia.natka
ja też mam kilka rampersów bo sądzę że na lato jak znalazł
a krem z filtrem zakupiłam nivea
a krem z filtrem zakupiłam nivea
MsMickey
Dziś w tesco widziałam te dax dla dzieci i nivea. Nivea jest od 6/7 miesiąca a dax albo też albo nie napisali. Nie pamiętam ale szukałam i nie kupiłam żadnego bo się nie nadawał a hippa nie było ani ziajki też nie
Kochane z takim noworodkiem kiedy najszybciej mozna wyjsc na dwor? I w co ubrac? Tzn. czy np. jak jest cieplo tak wiecie +22/+25 i wiecej to jakbym ubrala w kaftanik i spioszki starczy? i do tego jeszcze czapeczka i skarpetki tez musza byc nie? Wybaczcie moze dla was banalne pytania ale ja naprwde zielona jestem w tym i dopiero ze tak powiem ''ucze sie''/''nabieram wprawy''
a albo np. ssam pajacyk wystarczy?
skad bede wiedziec ze moj bejbik jest odpowiednio ubrany? cczy mu nie za zaimno/ciepło
a albo np. ssam pajacyk wystarczy?
skad bede wiedziec ze moj bejbik jest odpowiednio ubrany? cczy mu nie za zaimno/ciepło
Lena w taką ciepłą pogodę można wychodzić po tygodniu. A dziecko ubierasz tak jak ty byś sie ubrała plus 1 ciuszek czyli jak tobie na krótki rękaw będzie ciepło to dziecku w kaftaniku i śpioszkach bedzie ok. Jak maleństwo będzie się przegrzewać to zaraz wyskoczą potówki a jak mu będzie chłodno to rączki ma chłodne i na szyjce też można sprawdzić czy nie jest chłodna.
Dasz na pewno radę. każda matka intuicyjnie wyczuwa jak dziecku jest dobrze
Dasz na pewno radę. każda matka intuicyjnie wyczuwa jak dziecku jest dobrze
Dziś w tesco widziałam te dax dla dzieci i nivea. Nivea jest od 6/7 miesiąca a dax albo też albo nie napisali. Nie pamiętam ale szukałam i nie kupiłam żadnego bo się nie nadawał a hippa nie było ani ziajki też nie
Ja wszystko na allegro kupuję. I nie ma problemu z dostaniem.
HiPPa nie, ale Ziajka jest w aptekach, przynajmniej u mnie w Mszczonowie. Ale filtr słabiutki...
reklama
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Lena nie martw się sama poczujesz jak zostaniesz mamą jak dziecku jest najlepiej To przychodzi samo - tak jak mleko ;p
Ja u Wiktora sprawdzałam na karku lub brzuszku - jak jest gorący lub spocony to znaczy ze za gorąco a jak jest chłodny znaczy ze za zimno )
Zazwyczaj sprawdza się zasada "jedna warstwa więcej niż ma się na sobie"
Ja u Wiktora sprawdzałam na karku lub brzuszku - jak jest gorący lub spocony to znaczy ze za gorąco a jak jest chłodny znaczy ze za zimno )
Zazwyczaj sprawdza się zasada "jedna warstwa więcej niż ma się na sobie"