reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka do szpitala!

carolina papier podstawa :-p

Powiem Wam, że u mnie w szpitalu nie było z tym problemu, ani w kibelkach w salach ani na korytarzu, ale na w razie co też miałam.

Fiolka ja bym brała używaną, jak ta jest taka wygodna to Ci się przyda na potem, ja mam 3 koszule i ciągle zmieniam, bo w nocy mi cycki przeciekają, a że w pokoju musi być ciepło to dodatkowo przepacam, że hej :sorry:

reklama
Ja mam torbę spakowaną żeby nie latać już jak mi np.wody odejdą :-) Mam 3 koszule + jedną do porodu, wolę miec swoją bo nie będzie mi szkoda jej wyrzucić a myślę że będę się lepiej czuła, sztućce i papier toaletowy to podstawa:-D dla dzidziulka tylko chusteczki nawilżone ;-) no i woda na czas porodu, podobno bardzo ważna :happy: Wszystko gotowe tylko czekać aż się zacznie :-D

Ja mam balsam spakowany.
Rodzice poratowali większą torbą ale kurcze wolę moją zgrabną malutką :zawstydzona/y:
jednak cóż jak się nie zmieszczę :sorry:

Ja miałam 2 ale wystarczył mi 1, choć siedziałam tam długo. Dopiero jak miałam nawał to zaczęłam używać, no i jak przychodzili w odwiedziny, było mi wygodniej bez :sorry2:

Ja na wszelki wypadek biore dwa. A tak w ogole to wczoraj spakowalam wstepnie torbe... okazala sie byc za mala wiec dzis wypralam wieksza torbe i jak tylko wyschnie to przekladam :p

Wezmę może 2 na wszelki wypadek :sorry2:
Mikaaa ja też najlepierw się spakowałam w mniejszą ale dużo rzeczy nie weszło :sorry2:

reklama
Do góry