reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WYPRAWKA - czyli rzeczy potrzebne dla dzidzi i mamy ;)

Mam już torbę dla małego spakowaną. Nie wiem dlaczego się denerwowałam, że nie zdążę. Najważniejsza "rzecz" sama do niej wlazła:

Zobacz załącznik 463491

moja ładuje sie do wózka. Bardzo jej odpowiada, szczególnie koszyk na zakupy i fotelik do auta.

hehehe no ladnie. ale mysle ze dziecku jednak bedziej sie przydadza pieluchy niz kot :D tak na poczatek hehe

Lena moze u Was juz to poszlo bo u nas to juz kilka miesiecy lezy i z calej wyprzedazy tylko to u nas juz zostalo

blond - widzialas jak koty dbaja o swoje małe???? Jak pieluch zabraknie to i kot moze sie przydac :)

A co do rampersów - ja mam chyba 6. Na razie bo jeszcze koleżanka przyznała sie ze dla mnie ma jakies ciuszki i rampersiki w nich tez są :) Mam takie sliczne z krótkimi rekawkami i takie na szeleczkach też :)

reklama
Aylin moja chora wyobraznia zaczela dzialac i mam przed oczami kota ktory posluzyl za pieluche:eek: w sumie kot sie zawsze wylize...aaaaaaaaaaaaaaaaa:rofl2:

to i ja się pochwalę bo dziś zamówiłam taki komplet
kplmisiezolty.jpg

i drugą taką
ra3ab.JPG

śliczne!!! :D

a w ogóle to Wam powiem, że idealnie są do karmienia koszulki na ramiączka, ja takie miałam w szpitalu po urodzeniu Szymka i były idealne :)

Ostatnia edycja:
Aylin moja chora wyobraznia zaczela dzialac i mam przed oczami kota ktory posluzyl za pieluche:eek: w sumie kot sie zawsze wylize...aaaaaaaaaaaaaaaaa:rofl2:

hehe ciekawa jestem tylko co nasz kot na to.... ale mamusią troskliwą była więc i moze w roli zastepczej pieluszki też sie sprawdzi...

W sprawie koszul - ja sie nad szlafrokiem zastanawiałam. Ale nie uzywam na codzień (w zimie tylko gruby mam taki) wiec szkoda mi kupowac cos na 3 dni do szpitala. Mam góre od piżamki zimowej taką z kapturkiem blekitną, z cieniutkiego chyba polarku. I ją dzis wypiore i spakuje.

reklama
Dziewczyny , ktoras z Was kupowała krem przeciwsłoneczny Mustella.
Mozecie wkleić zdjecie? Jest pare tych kremow i nie wiem ktory wybrac.

Do góry