reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA - czyli rzeczy potrzebne dla dzidzi i mamy ;)

Mam już torbę dla małego spakowaną. Nie wiem dlaczego się denerwowałam, że nie zdążę. Najważniejsza "rzecz" sama do niej wlazła:

Zobacz załącznik 463491

moja ładuje sie do wózka. Bardzo jej odpowiada, szczególnie koszyk na zakupy i fotelik do auta.

hehehe no ladnie. ale mysle ze dziecku jednak bedziej sie przydadza pieluchy niz kot :D tak na poczatek hehe

Lena moze u Was juz to poszlo bo u nas to juz kilka miesiecy lezy i z calej wyprzedazy tylko to u nas juz zostalo

blond - widzialas jak koty dbaja o swoje małe???? Jak pieluch zabraknie to i kot moze sie przydac :)

A co do rampersów - ja mam chyba 6. Na razie bo jeszcze koleżanka przyznała sie ze dla mnie ma jakies ciuszki i rampersiki w nich tez są :) Mam takie sliczne z krótkimi rekawkami i takie na szeleczkach też :)

reklama
Aylin moja chora wyobraznia zaczela dzialac i mam przed oczami kota ktory posluzyl za pieluche:eek: w sumie kot sie zawsze wylize...aaaaaaaaaaaaaaaaa:rofl2:

to i ja się pochwalę bo dziś zamówiłam taki komplet
kplmisiezolty.jpg

i drugą taką
ra3ab.JPG

śliczne!!! :D

a w ogóle to Wam powiem, że idealnie są do karmienia koszulki na ramiączka, ja takie miałam w szpitalu po urodzeniu Szymka i były idealne :)

Ostatnia edycja:
Aylin moja chora wyobraznia zaczela dzialac i mam przed oczami kota ktory posluzyl za pieluche:eek: w sumie kot sie zawsze wylize...aaaaaaaaaaaaaaaaa:rofl2:

hehe ciekawa jestem tylko co nasz kot na to.... ale mamusią troskliwą była więc i moze w roli zastepczej pieluszki też sie sprawdzi...

W sprawie koszul - ja sie nad szlafrokiem zastanawiałam. Ale nie uzywam na codzień (w zimie tylko gruby mam taki) wiec szkoda mi kupowac cos na 3 dni do szpitala. Mam góre od piżamki zimowej taką z kapturkiem blekitną, z cieniutkiego chyba polarku. I ją dzis wypiore i spakuje.

reklama
Dziewczyny , ktoras z Was kupowała krem przeciwsłoneczny Mustella.
Mozecie wkleić zdjecie? Jest pare tych kremow i nie wiem ktory wybrac.

Do góry