reklama
JA też nie mam żadnej maty ani leżaczka do kąpieli. Każę M mała trzymać, a on ma taką wielką dłoń, że pewnie jeszcze miejsce zostanie ;-)
A ręczniczków nazbierało mi się 6 w rożnych wielkościach, w tym tylko jeden be kapturka. Chyba trochę poszalałam...
A ręczniczków nazbierało mi się 6 w rożnych wielkościach, w tym tylko jeden be kapturka. Chyba trochę poszalałam...
Ostatnia edycja:
Ruda1979
Fanka BB :)
Lenka tak mi się przypomniało a propo Twojego strachu o kąpanie maleństwa,że jak urodziłam Matka to w 2 dobie przychodzi położna,że mi pokaże jak kąpać,a ja do niej z tekstem"a po co? przecież ja wiem!" i się trochę zdziwiła,bo faktycznie jej pokazałam,że umiem wykąpać,ubrać itd nie chodziłam na SR,ale patrzyłam jak moja mama kapała dzieci siostry i tak jakoś mi sie utrwaliło,co mam robić...a poza tym to był MÓJ SYNUŚ ukochany,więc obca baba mi go obmacywać nie będzie;-):-)
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Ja do kąpieli kupiłam gąbkę co się na niej dziecko kładzie, sprawdziło się u wiktora - duża wygoda ))
u nas postanowione - mój T będzie kąpał - ja asystuje.
A ja mam 1 reczniczek z kapturkiem który dostałam po kolezanki dzieciaczku. I zamierzam używaż normalnych reczników. Mam ich taka mase że chodzbym uzywała za kazdym razem nowego to na 2 tyg swobodnie starczy. A jak kupie kolejne to tych które leżą pewnie nie uzyje...
A ja mam 1 reczniczek z kapturkiem który dostałam po kolezanki dzieciaczku. I zamierzam używaż normalnych reczników. Mam ich taka mase że chodzbym uzywała za kazdym razem nowego to na 2 tyg swobodnie starczy. A jak kupie kolejne to tych które leżą pewnie nie uzyje...
kasia.natka
Fanka BB :)
u nas w zasadzie też się nastawiliśmy że to tatuś będzie miał tą przyjemność, przynajmniej na początku a łapkę ma konkretną ;-)
reklama
Iwon
Lipcowe Mamy '05