blond_20
Czarownica
Buziak ja biore maly i duzy dla siebie plus jeden dla malego i pieluche flanelowa jakby tamten recznik sie jakos wyjatkowo wybrudzil czy cos. nie chce torby zapychac na maksa bo nikt mnie z tym tam nie wpusci. zreszta u nas nie wolno miec toreb, trzeba sie do szafy wypakowac i rodzina zabiera torbe albo w szatni zostaje, nie moze byc nic pod lozkiem czy obok. ale ja mam do szpitala 5 minut wiec u nas nie problem z recznikami.
rozek dla malego biore, chociaz w szpiatlu na bank dadza, wkladki laktacyjne, papier toaletowy to wiadomo. wkladki to wogole strasznie duzo miejsca zajmuja i nie wiem czy sens brac cala paczke.
dla tych co rodza sn podobno reczniki papierowe do osuszania podwozia sa potrzebne, ale to tylko slyszalam bo sama nie doswiadczylam
rozek dla malego biore, chociaz w szpiatlu na bank dadza, wkladki laktacyjne, papier toaletowy to wiadomo. wkladki to wogole strasznie duzo miejsca zajmuja i nie wiem czy sens brac cala paczke.
dla tych co rodza sn podobno reczniki papierowe do osuszania podwozia sa potrzebne, ale to tylko slyszalam bo sama nie doswiadczylam