Sunshine rozumiem ale Oni muszą coś napisać, zeby ladnie wygladało a kosmetyki dla siebie bierz wedlug uznania, jedna wezmie tylko szampon, mydlo a druga wszystko po kolei, przez podklady i tusze do rzęs nie ma co patrzeć na listę, na poczatek w szpitalu pamietam, ze dostalam dla Malego maly sudocrem, paczkę chusteczek mokrych plus jakies pampersy nic sie nie martw, spakuj co uwazasz za stosowne;-)
reklama
Sunshine6
Fanka BB :)
I tak wlasnie zamierzam zrobic poczytalam i popytalam sie troszke wiec mniej wiecej wiem, teraz tylko pokupuje i spakuje. Wczoraj rozmawialam z tesciowa i ma mi kupic majtki siatkowe w PL bo robia paczke dla nas, bo zamowilam sobie kojec Motherhood a on wazy 3kg i zajmuje duzo miejsca wiec sis nie da rady mi go przywiesc- mam nadzieje, ze mi pomoze na moje bole kregoslupa i nie przespane noce....
Dzia za rady
Dzia za rady
kasia.natka
kobietki a ile saszetek tantum rosa bierzecie? i czy tylko do szpitala czy do domku też?
buziak
ja juz spakowana to co mam i lista reszty rzeczy dla mnie regulernie sie zmniejsza.. malutki całkiem spakowany a ja to juz w locie bede łapac co sie da. Zapisałam co w ostatniej chwii potrzebne bedzie zeby nie zapomniec np ładowarki czy dokumentow )
I powiem Wam, ze od razu lepiej sie czuje i jakos tak spokojniej )
Na powaznie zastanawiałam sie tylko nad iloscia ciuszkow dla małego ????
kasia.natka - w zaleznosci jaki porod czy sn czy cc - bo w kazdym szpitalu inaczej trzymaja.. ale jesli saszetki to mysle ze jak wezmiesz wiecej to sie nic nie stanie, przeciez to ciezkie nie jest
kasia.natka - w zaleznosci jaki porod czy sn czy cc - bo w kazdym szpitalu inaczej trzymaja.. ale jesli saszetki to mysle ze jak wezmiesz wiecej to sie nic nie stanie, przeciez to ciezkie nie jest
Kupiłam 10kobietki a ile saszetek tantum rosa bierzecie? i czy tylko do szpitala czy do domku też?
Ruda1979
ja juz spakowana to co mam i lista reszty rzeczy dla mnie regulernie sie zmniejsza.. malutki całkiem spakowany a ja to juz w locie bede łapac co sie da. Zapisałam co w ostatniej chwii potrzebne bedzie zeby nie zapomniec np ładowarki czy dokumentow )
buziak a Ty będziesz mieć cc?No bo wtedy to wzięłabym ze 2 komplety więcej,bo jednak dłużej się leży.W sumie warto mieć coś w zapasie,jakby się mały zabrudził czy coś.
ja tantum rosa zamówiłam 10.
Jutro zabieram sie za pranie ciuszków.
sunshine - kojec jest przecudny, spie z nim jak dziecko. I cos czuje ze po porodzie bedzie walka o niego miedzy mna a mezem. Bo mu sie moja podusia strasznie spodobala. Mega wygoda. I rewelacyjnie mi sie na nim czyta.
A w sumie nawet kot korzysta bo w końcu moze się do mnie przytulic i mój brzuch mu nie przeszkadza gdyz lezy nad nim
Jutro zabieram sie za pranie ciuszków.
sunshine - kojec jest przecudny, spie z nim jak dziecko. I cos czuje ze po porodzie bedzie walka o niego miedzy mna a mezem. Bo mu sie moja podusia strasznie spodobala. Mega wygoda. I rewelacyjnie mi sie na nim czyta.
A w sumie nawet kot korzysta bo w końcu moze się do mnie przytulic i mój brzuch mu nie przeszkadza gdyz lezy nad nim
buziak
buziak a Ty będziesz mieć cc?No bo wtedy to wzięłabym ze 2 komplety więcej,bo jednak dłużej się leży.W sumie warto mieć coś w zapasie,jakby się mały zabrudził czy coś.
nastawiam sie na sn i tak tez bym chciała, ale ostatnio gin mi mowił na usg ze moja blizna po cc wyglada na cieniutka... okaze sie;-)
reklama