reklama
ja kupiłam laktator elektryczny co do kolek, u nas Ala raczej nie miała ale jak już były problemy z kupą lub z gazami to też pomagałam jej termometrem i wcale to drastyczne nie było, mała zaraz się czuła lepiej... słyszałam że kropelki espumisan są dobre jak niemowlak ma kolkę, ale nie próbowałam... co do wyprawki jak już prawie kończę kompletowanie wszystkiego
blond_20
Czarownica
snoopy pochwal sie jaki masz elektryczny.ja sie troche boje elektryczny kupowac bo nie wiem ile uda mi sie karmic chociaz sa elektryczne w cenie recznego TT ale nie wiem czy one cos daja...i wtedy wole miec sprawdzony reczny niz elektryczny ktory nie ciagnie.
LAKTATOR ELEKTRYCZNY SNOW BEAR ORYGINALNY OKAZJA (2178339850) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
taki kupiłam, niewielka cena a ciągnie nawet w miarę, jest i na baterię i na ładowarkę;-) z Alą ręcznym się mordowałam i nigdy więcej....
taki kupiłam, niewielka cena a ciągnie nawet w miarę, jest i na baterię i na ładowarkę;-) z Alą ręcznym się mordowałam i nigdy więcej....
blond_20
Czarownica
Snoopy zastanawialam sie tez nad nim bo cena ok. ale skad wiesz jak ciagnie?nie mow ze probowalas w ciazy.ja czytalam opinie o nim, o tufi gaia i o baby ono elektrycznych no i zdania jak zwykle podzielone. a ja znowu z recznego bylam zadowolona bo bardzo szybko szlo, w 5 minut 150 ml bylo no i jakby nie patrzec cichy jest a ja w nocy w jednym pokoju z malym spalam wiec bylo wazne zeby nie halasowal. teraz zreszta tez bo nie mam gdzie wyjsc hihi. i tak sobie mysle ze poki nie iwem jak bedzie z laktacja kupie ten reczny( no chyba ze dostane spowrotem swoj!!! dzisiaj przyszla ta babka co pozyczyla go kolezance i ona go na szczescie nie uzywala bo butelki jej nie pasowaly no i niby ma mi dzisiaj wieczorem albo jutro oddac..oby...) ale jak sie juz okaze jak w koncu bede karmic to najwyzej elektryczny kupie i juz bede wiedziec wtedy od Ciebie jak na dluzsza mete w praktyce sie sprawdza ale sobie wykombinowalam nie? tylko teraz plan wprowadzic w zycie
blond_20
Czarownica
nie no na rece wiadomo ze bedzie ciagnac zawsze.chodzilo bardziej o to czy dostatecznie bo czasami sa slabe i ciagna ale mleko nie leci za bardzo. ja gdzies czyytalam o dziewczynie ktora w ciazy siare laktatorem odsysala:/ jakas masakra hehe. a fride to Ty na mezu proboj
blond_20
Czarownica
heheheh Snoopy no ja mu sie nie dziwie ale w sumie zaproponuj czy mozesz to zrobic frida bo chcesz sprawdzic czy dziala
reklama
Link mi się nie otwiera
AVENT ZESTAW STARTOWY + LAKTATOR ISIS VIA BUTELKI (2209930067) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
moze teraz[/QUOTE]
Całkiem fajne! Podoba mi się! Hmmm... musze sie zastanowić nad tym laktatorem :/
A nie wiesz przypadkiem, czy w tym laktatorze aventa to można dokupić nakładki? Bo siostra ma taki i moze bym od niej pożyczyła :-)ninuszka tez sie nad tym zestawem zastanawiam, dokladnie tym samym .ale jeszce muse przemyslec z tym laktatorem czy kupic sprawdzony przeze mnie TT czy wziac avent . jeszcze mam jakis tydzien z hakiem na to bo tez rusze z reszta wyprawki wreszcie
Co do wyprawki to ja muszę ja dopiero kompletować
Ale wiecie co? Ostatnio dowiedziałam, że w sumie teraz bardzo polecają produkty tommy tippee a nie avent wiec juz sama nie wiem