reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA - czyli rzeczy potrzebne dla dzidzi i mamy ;)

Ja kupiłam 4 paczki "1" ...mam nadzieje, ze nie za dużo . Mam tez 1 paczke "2" . Byla fajna promocja w Superpharm i zrobilam maly zapas.

reklama
Aylin haha dobre:-D:-D

Ja mam na razie dwie paczki "1" pampersów, przy Kubie tez ich uzywalam i nie wiem czy wiecej kupować, aa jeszcze mam do odebrania darmową paczkę Huggies'ów wiec lacznie będą 3 paczki:tak: chyba wystarczy, z tego co pamietam "1" przy Kubie duzo nie uzyłam

Addiena - mam paczkę pampersów "1" od koleżanki, bo jej córeczka nie zdążyła ich użyć, bo były juz za małe.

Nie kupujcie dużo jedynek, bo to jest moment i sa ciasne dla maluszków, lepiej kupić sobie więcej dwójek, bo na dobra sprawę można od razu używać dwójek.

Ja dostałam na jednej wizycie u położnej voucher na huggiesy własnie do odebrania w tesco:tak: w UK nawet trochę dostaję się rzeczy za darmo na początek albo vouchery, za ktore mozna kupić taniej:tak:

A to u nas nie ma tak fajnie, jedynie co mozna ustrzlic to jakies promocje cenowe.

Addiena - mam paczkę pampersów "1" od koleżanki, bo jej córeczka nie zdążyła ich użyć, bo były juz za małe.

Nie kupujcie dużo jedynek, bo to jest moment i sa ciasne dla maluszków, lepiej kupić sobie więcej dwójek, bo na dobra sprawę można od razu używać dwójek.

A to mam niestety cztery paczuszki, obym zuzyła....teraz juz bede kupowała "2"

inuszka do aventa te koncowki widzialam na allegro za 20 zl czyli sie da. jutro linka wrzuce jakbys nie znalazla bo juz spac zmykam. a co do tommee tippiee to naprawde zalezy jak komu podpasuje. bo np mojemu malemu butelki tt nie pasowaly za bardzo a wlasciwie od 3 miesiaca nie chcial z nich pic a z aventa super.a znowu laktator z tt mialam i bylam zachwycona wiec teraz raczej laktator z tt a butle z aventa. to jest naprawde ryzyk fizyk bo nie przewidzisz tego co bedziesz lubic i Ty i dziecko .

To ja bym Cie poprosiła o linka (jeśli to nie problem) bo za chiny ludowe nie mogę tego znaleźć na allegro :dry: a jakbym takie kupiła to... siostra już by nie miała laktatora :-D ta siostrzana miłość :-)

Z uwagi na temat... tu wrzuce kawał klimatyczny :p0
boskie :-D

To dobrze, ze jeszcze żadnych nie kupowałam :-D w zasadzie moja Dzidzia będzie z tych większych to moze od razu na "2" przejde :tak:

reklama
ciesze sie ze pomoglam:)
a tak sobie mysle z czego sklada sie taki laktator aventa bo to wyglada tak jakby mozna caly kupic z tych czesci i wyjdzie pare razy taiej a butelki i tak bedziemy kupowac...bo oczywiscie sasiadka miala mi wczoraj a najpozniej dzisiaj oddac i ciiisza...:/

Do góry