reklama
katrina115
Potrójna Mama
gkpiv - wczoraj pytałaś o te nasączane jakby plasterki, do pielęgnacji pępuszka - to sie nazywa Mediswabs, można to kupić w aptece,
kasia.natka
Fanka BB :)
ja buteleczki kupiłam 2 za 1 a teraz przy zakupach w smyku dostałam jedną gratis takie małe na wypadek jakby był jakiś problem z przystawieniem Niuni ale zakładam że będzie ok
jeśli chodzi o "dojarkę" to właśnie przy małej ilości pokarmu może się przydać bo pobudza laktację, przy zastojach pomaga odblokować no a przy nawale to chyba wiadomo ;-) ale na pewno można zakupić po porodzie bo może wystarczy ręczna
jeśli chodzi o "dojarkę" to właśnie przy małej ilości pokarmu może się przydać bo pobudza laktację, przy zastojach pomaga odblokować no a przy nawale to chyba wiadomo ;-) ale na pewno można zakupić po porodzie bo może wystarczy ręczna
Co do koszul to ja w swojej byłam do momentu az zapadla decyzja o ccPołożna sie mnie spytała czy chce zostac w swojej ale doradzała zmiane na ich bo mojej szkoda:-) wiec zmienilam i nie zaluje bo moja rozowiutka do dzisiaj jest w szafie a pewnie bylaby juz w koszu
katrina115
Potrójna Mama
Wiecie - ja miałam nadzieję, że moją koszulkę od porodu również blisko zapoznam z koszem, ale miała tylko ze dwie plamki, które w praniu zeszły, więc wykorzystam ją i tym razem, a potem może się pożegnamy.
tialana
buziak do tego triku z termometrem o którym pisałaś można kupić teraz takie specjalne rureczki w aptece, koleżanka próbowała już wszystkiego w końcu kupiła taką rureczkę i szok jak to działa, jak mała ma twardy brzuszek i marudzi to ją rozbiera, rureczka do dzieła, zafurczy tylko i już brzuszek miękki a dzidzia uśmiechnięta i to bez żadnej farmakologi
veritaserum71
Wiecie - ja miałam nadzieję, że moją koszulkę od porodu również blisko zapoznam z koszem, ale miała tylko ze dwie plamki, które w praniu zeszły, więc wykorzystam ją i tym razem, a potem może się pożegnamy.
Moja uchowała sie bez żadnej plamki :-) i też zastanawiam się czy i tym razem jej nie użyć, ale jak znajdę czarną to kupię
kasia.natka
no to już nie wiem czy zabierać koszulkę mężowi czy lepiej kupić sobie skoro jest szansa że wcale jej nie wyrzucę
a co do tej metody z termometrem/rurką to mnie się to nie podoba nie gniewajcie się ale wydaję mi się to takie niehumanitarne...być może zmienię zdanie jak już Niunia będzie na świecie i pojawi się taki problem ale póki co mam nadzieję że nic takiego nie będzie się działo bo chciałbym karmić piersią a jeśli już będzie taki problem to chyba najpierw wypróbuję wszystkie inne metody
a co do tej metody z termometrem/rurką to mnie się to nie podoba nie gniewajcie się ale wydaję mi się to takie niehumanitarne...być może zmienię zdanie jak już Niunia będzie na świecie i pojawi się taki problem ale póki co mam nadzieję że nic takiego nie będzie się działo bo chciałbym karmić piersią a jeśli już będzie taki problem to chyba najpierw wypróbuję wszystkie inne metody
reklama
to Wy taka mechaniczna chcecie? Koleżanka na studiach taka miała i wygladała jakby z wielka torbą podróżna chodziła zamykała sie w toalecie i jaaazda komicznie to wyglądało