reklama
blond ja tez rozkow nie prałam a czemu? Bo On taki nowiutki ladnie wygladał i bałam się, że kolor zmieni hahaha jaka ja głupia jestem
piore body, pajace, spiochy, kaftaniki, reczniki a nowe dresiki czy spodenki odpuszczam
aa jeszcze czapeczki, pieluszki tetrowe i flanelowe bede prała
piore body, pajace, spiochy, kaftaniki, reczniki a nowe dresiki czy spodenki odpuszczam
aa jeszcze czapeczki, pieluszki tetrowe i flanelowe bede prała
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
Ja piorę wszystko i prasuje. Jakoś nie umiałabym dziecka zawinąc w kocyk wiedząc, ze byl produkowany np. w chinach i 20 par rąk go dotykało, a potem jeszcze transport, magazyny.
Później oczywiscie nie bede świrować, bo zbytnia sterylnośc nie jest wskazana, ale uważam, ze nowe należy jednak odświeżyć.
Później oczywiscie nie bede świrować, bo zbytnia sterylnośc nie jest wskazana, ale uważam, ze nowe należy jednak odświeżyć.
blond_20
Czarownica
Pola wiesz co ja chyba wlasnie z tego samego powodu nie pralam wtedy tych rozkow bo myslalam ze sie spiora i sflaczeja
Ja kocyki też prałam, w sumie prałam wszystko i prasowałam dla Kuby oprocz rozków tylko i chyba ochraniacza;-) a tak to wszystko szło do pralki z tego co pamietam a pozniej najprzyjemniejsze: prasowanie i ukladanie w szafie
blond a to jednak az taka glupia nie jestem
blond a to jednak az taka glupia nie jestem
kasia.natka
Fanka BB :)
dziękuję kochane :-) i widzę że nie takie strasznie głupie to moje pytanie
a czy któraś z was myślała o wypraniu tego materiału wewnątrz wózka? bo ja się zastanawiam skoro dziecko na tym będzie leżeć...chyba że znów się mylę i np. nie kładzie się dziecka na tym bezpośrednio tylko trzeba tam coś włożyć
a czy któraś z was myślała o wypraniu tego materiału wewnątrz wózka? bo ja się zastanawiam skoro dziecko na tym będzie leżeć...chyba że znów się mylę i np. nie kładzie się dziecka na tym bezpośrednio tylko trzeba tam coś włożyć
tialana
kasia.natka ja będę prać wnętrze wózka bo kupiliśmy używany, co prawda pachnie jakby już był wyprany ale mój mąż by tego nie przeżył gdyby tego nie wyprała, jego ciuchów prać nie trzeba wcale ale dla dzidzi najlepiej wszystko ;-)
agaundpestka
większość środków wózka w gondoli jest wyciągana do prania, a i dziewczyny zwróćcie uwage jeżeli macie gondole z regulowanym oparciem czy macie wtedy wystarczająco dobry materacyk, bo często jak położycie samą ręke to czuć jak się ten mechanizm wbija w ręke, a co dopiero te małe plecki. Wtedy wystarczy jakiś ręcznik jeszcze czy kocyk podłożyć.
reklama
kasia.natka
dziękuję kobietki za cenne wskazówki
aga masz rację, na pewno sprawdzę ten materacyk
a powiedzcie czy ta pościel (poduszka+kołderka) do wózka to są konieczne/potrzebne czy można je czymś zastąpić? i czy prześcieradełko musi być? jeju no ciągle coś nowego...
aga masz rację, na pewno sprawdzę ten materacyk
a powiedzcie czy ta pościel (poduszka+kołderka) do wózka to są konieczne/potrzebne czy można je czymś zastąpić? i czy prześcieradełko musi być? jeju no ciągle coś nowego...