reklama
blond_20
Czarownica
no wlasnie ja tez mialam wczesniej spirytus , i gencjane na spirytusie tez ale to wygladalo paskudnie, dziecko upaprane
kocyki mialam 2 i uzylam jednego raz doslownie, a potem jak sie pokrowiec na przewijak zabrudzil i szedl do prania to kladlam kocyk...do wozka nie uzywalam bo zima sie urodzil i jezdzil w spiworku a latem juz spacerowka wiec tez bez kocyka. ale teraz mysle ze sie bardziej przyda
kocyki mialam 2 i uzylam jednego raz doslownie, a potem jak sie pokrowiec na przewijak zabrudzil i szedl do prania to kladlam kocyk...do wozka nie uzywalam bo zima sie urodzil i jezdzil w spiworku a latem juz spacerowka wiec tez bez kocyka. ale teraz mysle ze sie bardziej przyda
agaundpestka
Fanka BB :)
Dziewczyny czy podkłady to też poza podpaskami to te jakby prześcieradełka jednorazowe??
A do wózka myślę, ze te prześcieradełka to super rozwiązanie
http://allegro.pl/przescieradlo-przescieradelko-wozka-35x75-kolory-i2209658713.html
A do pępuszka widziałam już gaziki namoczone spirytusem chyba z tym mniej zabawy, choć przeraża mnie ten pępuszek.
A do wózka myślę, ze te prześcieradełka to super rozwiązanie
http://allegro.pl/przescieradlo-przescieradelko-wozka-35x75-kolory-i2209658713.html
A do pępuszka widziałam już gaziki namoczone spirytusem chyba z tym mniej zabawy, choć przeraża mnie ten pępuszek.
Ostatnia edycja:
agaundpestka
Mam to samo niby jest napisane co potrzebuje, a jak chcę wybrac na allegro to głupieje co jest co- czy majtki jednorazowe ceratowe- czy siatkowe itp.aga - ja to juz wogole nie mam pojecia co jest co
kasia.natka
kochane do pępuszka OCTENISEPT - nawet w szpitalach tego używają (taki jest odgórny nakaz), proste w użyciu bo tylko jeden "psik" i patyczkiem do okoła
aga z tego co się orientuję to podkłady to zarówno podpaski jak i te większe "coś" na łóżko (może być dla dziecka jak i dla mamy) a co do majtek poporodowych to lepiej żeby powietrze przepuszczały (inaczej wszystko się kisi zwłaszcza latem) więc ceratowe raczej nie
aga z tego co się orientuję to podkłady to zarówno podpaski jak i te większe "coś" na łóżko (może być dla dziecka jak i dla mamy) a co do majtek poporodowych to lepiej żeby powietrze przepuszczały (inaczej wszystko się kisi zwłaszcza latem) więc ceratowe raczej nie
agaundpestka
Czym wiecej czytam tym jestem bardziej głupia
zaza26
ja takie kupiłam, a położna na SR mówiła, że albo właśnie takie gaziki, albo roztwór spirytusu i wacik taki jak do uszu
co do majtochów to ponoć najlepsze te siatkowe
gkvip ja nic a nic nie uzywalam przy Kubie tak mi powiedzialy w szpitalu
one tez nic nie robily z pepkiem, kazaly uwazac tylko przy kąpieli
i wszystko ok z pepuszkiem Kuby;-) szybko odpadl, nie bylo zadnych problemow.
Co kraj to obyczaj
one tez nic nie robily z pepkiem, kazaly uwazac tylko przy kąpieli
i wszystko ok z pepuszkiem Kuby;-) szybko odpadl, nie bylo zadnych problemow.
Co kraj to obyczaj
reklama
kasia.natka
kochane a wracając do "majciochów" poporodowych to może wiecie czy to trzeba specjalnie jakieś większe kupować czy jednak taki rozmiar jak normalnie się nosi?