sicilpol
Ma-Ma!
Inhalator- potwierdzam, ja o nim calkowicie zapomnialam, bo tutaj jest na wyposazeniu w kazdym wlasciwie domu czy duzi czy mali- maja robione inhalacje zarowno sola, jak i innymi produktami no wlasnie, polecam te cichsze, bo z malym dzieckiem to jest wyprawa, z reguly nie pala miloscia do tej maski (nie wie, moze na na te z kotkami i misiami inaczej reaguje) i najlpeiej mu robic na wpol spiaco a wtedy halas z inhalatora ma znaczenie
Co do karmnikow, to sa rozne modele, ja planuje kupic taki troszke ozdobniejszy z Panache, ale ponoc czesto kobieta karmiaca na poczatku przed ustabilizowaniem laktacji nie toleruje ani jednej koronki, ze o drutach nie wspomne ;-)
Ten co mi sie podoba, drutow nie ma, ale koronke.
Karmnik jest baaaardzo wazny, bo ponoc to nie dziecko wysysa nam i zmienia ksztalt cycka, ale wlasnie nieodpowiednia bielizna czy jej brak - to sa opinie kobiet, ktore sa z tych biusciastych a wiec bardziej narazonych potem na grawitacje ;-)
Taki mi sie marzy:
lub
Co do karmnikow, to sa rozne modele, ja planuje kupic taki troszke ozdobniejszy z Panache, ale ponoc czesto kobieta karmiaca na poczatku przed ustabilizowaniem laktacji nie toleruje ani jednej koronki, ze o drutach nie wspomne ;-)
Ten co mi sie podoba, drutow nie ma, ale koronke.
Karmnik jest baaaardzo wazny, bo ponoc to nie dziecko wysysa nam i zmienia ksztalt cycka, ale wlasnie nieodpowiednia bielizna czy jej brak - to sa opinie kobiet, ktore sa z tych biusciastych a wiec bardziej narazonych potem na grawitacje ;-)
Taki mi sie marzy:
Załączniki
Ostatnia edycja: