reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA - czyli rzeczy potrzebne dla dzidzi i mamy ;)

Inhalator- potwierdzam, ja o nim calkowicie zapomnialam, bo tutaj jest na wyposazeniu w kazdym wlasciwie domu :tak: czy duzi czy mali- maja robione inhalacje zarowno sola, jak i innymi produktami :tak: no wlasnie, polecam te cichsze, bo z malym dzieckiem to jest wyprawa, z reguly nie pala miloscia do tej maski (nie wie, moze na na te z kotkami i misiami inaczej reaguje) i najlpeiej mu robic na wpol spiaco a wtedy halas z inhalatora ma znaczenie :tak:

Co do karmnikow, to sa rozne modele, ja planuje kupic taki troszke ozdobniejszy z Panache, ale ponoc czesto kobieta karmiaca na poczatku przed ustabilizowaniem laktacji nie toleruje ani jednej koronki, ze o drutach nie wspomne ;-)
Ten co mi sie podoba, drutow nie ma, ale koronke.
Karmnik jest baaaardzo wazny, bo ponoc to nie dziecko wysysa nam i zmienia ksztalt cycka, ale wlasnie nieodpowiednia bielizna czy jej brak :tak:- to sa opinie kobiet, ktore sa z tych biusciastych a wiec bardziej narazonych potem na grawitacje ;-)
Taki mi sie marzy:
ProductSKU_p21540309_c21540459_Large.jpg
lub
ProductSKU_p21540340_c21540338_Large.jpg

Załączniki

• ProductSKU_p21540340_c21540338_Large.jpg
    ProductSKU_p21540340_c21540338_Large.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 25
Ostatnia edycja:
reklama
ja podczas karmienia miałam takie staniki jak dała buziak w drugim linku moze nie są sexowne moze nie wyglądają ładnie ale bylo mi w nich bardzo wygodnie i wygodnie się karmiło nie musialam calego cyca wywalać tylko odpinałam " środeczek" łatwo się z powrotem przypinało i bardzo sobie chwale - teraz tez w takie zainwestuje .

80B ZESTAW 2 SZT. BIUSTONOSZ STANIK DO KARMIENIA (2095287218) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. o taki o .

Kamilka - te co wstawiła sicil i ja tez sie odpinaja a są ładniejsze troszke:tak: Ale funkcja ta sama. Ja bym powiedziała, ze nawet lepiej sie spełniaja bo lepiej utrzymuja/podtrzymuja biust i nie strasza nawet jak przeswituja:-D
Ja miałam taki 1 czarny i P na to patrzec nie mógł, mówił ze mu sie to z taka perwa kojarzy:eek::-) haha

sicil ten drugi komplecik przepiekny!!!

mne wkurza ze one wszystkie takie zabudowane, przeciez to lato bedzie a tu nawet bluzki na ramiaczkach nie zalozysz bo ci pol stanika wyjedzie na wierzch...

piękne komplety, och zebym tylko takie ciało miala do nich jak ta na zdjeciach to byloby cudownie:zawstydzona/y:
ja przyKubie mialam dwa ulubione staniki (dlugo Go nie karmilam) wiec sa jak nowe:tak: biale bawelniane i wstawione koronki, nie są najgorsze i bardzo wygodne byly, no chyba, ze teraz będą za małe:-D

Ostatnia edycja:
Polecam ten z pierwszego linku zpierwszej strony na samym końcu firmy Anita - mam ten model, zapłaciłam za niego 175zł, a teraz widzę że konkretną przecenę mają. Mam rozmiar 70G i z tego co pamiętam ich rozmiarówka kończy się gdzieś przy J dopiero. Polcam. Ja karmić nie zamierzam, ale chciałam biustonosz ciążowy, a one różnią się odpinanymi miseczkami tylko, rosną z biustem i dobrze trzymają.

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
reklama
Buziak ja sie zastanawiam czy ten pas to lepiej zapinany na haftki czy wciagany przez nogi bo wczoraj gdzies tez taKi widzialam.. bo zapiac te haftki to mozna dostac k......y

Do góry