reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA - czyli rzeczy potrzebne dla dzidzi i mamy ;)

reklama
no wlasie sama nie wiem czym bo zawsze jak gdzies powiedzialam ze robie inhalacje mlodemu pulmicortem to czy u lekarza czy w aptece mnie poprawiali ze robie nebulizacje a nie inhalacje:eek: na lekach tez jest napisane ze do nebulizacji,i ten sprzet to nebulizator. ale jak wpisze inhalator to wydaje mi sie ze to takie same jest:rofl2: nawet w necie probowalam teraz szukac ale wszyscy sie motaja i zadnej normalnej odpowiedzi nie znalazlam:happy:

Kamila tez Ci nie odpowiem na to pytanie;-):no:

Dziewczyny nie mylcie czyszczenia noska z inhalatorem;-):tak:
My inhalatora uzywamy przy kazdym przeziębieniu, nawet zwykła solą fizjologiczną a zawsze cos daje i poprawia oddech;-)
Nie mowa, ze przy zapaleniu płuc czy oskrzeli lekarz od razu pyta czy mamy inhalator, taka moda dzis widocznie ale nie wyobrazam sobie dzis zycia bez inhalacji:-D

dziewczyny a powiedzcie mi jak to jest z tymi biustonoszami dla karmiących?Bo ja jak urodziłam Mateusz to miałam jeden i za bardzo mi nie podpasował,wolałam takie rozpinane z przodu.A wiem,że tu w szpitalu muszę mieć taki.W sumie to parę dni się przemęczę,ale jestem ciekawa Waszego zdania.

ruda - fajne są tym bardziej, ze teraz sa serio super staniki (zwłaszcza na małe cycki niestety:baffled:) dla karmiacych. Te rozpinane jak dla mnie odpadaja bo trzeba je rozpiac i jakos tak wydaje mi sie ze to niepotrzebne, a tak tylk oodpinasz od óry miseczke i jadzieeeeemy z koksem

zerknij to pierwsza lepsza stronka jaka mi sie otworzyła;-)

http://www.mamadama.pl/szorty-mama-roxy-grafitowy-czarny/

apetyczniej niz w tych starszych modelach hehe

http://www.mamadama.pl/biustonosz-do-karmienia-mami-bo-bialy/

Moj mąż np na te patrzec nie moze :-D:-D

dziewczyny a powiedzcie mi jak to jest z tymi biustonoszami dla karmiących?Bo ja jak urodziłam Mateusz to miałam jeden i za bardzo mi nie podpasował,wolałam takie rozpinane z przodu.A wiem,że tu w szpitalu muszę mieć taki.W sumie to parę dni się przemęczę,ale jestem ciekawa Waszego zdania.

Może miałaś źle dobrany albo coś. Ja miałam dwa w czasie jak karmiłam Hanię i bardzo je sobie chwaliłam, szczególnie jak karmiłam gdzieś na ulicy lub w sklepie...

może i racja,że był źle dobrany.
oglądałam sobie w sklepie,nawet przymierzałam ale jeszcze wydaje mi się,że za wcześnie na zakup?bo moje cycolki stale zwiększają rozmiar:angry:

może i racja,że był źle dobrany.
oglądałam sobie w sklepie,nawet przymierzałam ale jeszcze wydaje mi się,że za wcześnie na zakup?bo moje cycolki stale zwiększają rozmiar:angry:

teraz nie ma sensu, jak Ci najdą mlekiem to dopiero urosną, a jak będziesz nosić za mały stanik to ciągle będą Ci się robić twarde cycki, ja tak miałam

reklama
teraz nie ma sensu, jak Ci najdą mlekiem to dopiero urosną, a jak będziesz nosić za mały stanik to ciągle będą Ci się robić twarde cycki, ja tak miałam

oj nie,tylko nie twarde cycki!!!Ja też miałam twarde cycki i się Młody nie umiał przyssać,musiałam zawsze trochę odciągnąć.

Do góry