reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA - czyli rzeczy potrzebne dla dzidzi i mamy ;)

my mamy taki

INHALATOR Silvestro + 2 maseczki | Sprzęt medyczny | Inhalatory | i-Apteka.pl

ale są przerózne

Inhalatory, Nebulizatory : : Twoja Apteczka - akcesoria i sprzęt medyczny, apteczki

My akurat nie mielismy zbyt wielkiego wyboru, bo nam małe zachorowało i bralismy z apteki całodobowej, ale nie powiem bo jestem zadowolona z niego. Jedyne moje zastrzezenia to to ze mógłby działac nieco ciszej;-)
Za to części zamienne bardzo łatwo dostac:tak:

Na co teraz bym zwracała uwage?
- by maseczki/koncówki były i dla dzieci i dla dorosłych bo my równiez korzystamy
- długi wężyk, bo dzieci mają rózne pozycje przy inhalacji bo to nuda nie z tej ziemi hehe
- i własnie na częsci czy łatwo dostac, bo z róznych wzgledów trzeba je czasem wymieniac:tak:

A tu zainteresowanie inhalacja jak tylko dziecko zostaje w pokoju

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnia edycja:
reklama
dziekuje za prace ktora wlozylas zeby mi pokazac inhalatory, szczerze to nawet nie wiedzialam ze takie cos jest do kupienia. I nie jest to az tak strasznie drogie jak wyglada skomplikowane. Mi kolezanka polecala ssaka do noska co sie doczepia do odkurzacz.....ponoc dobre na katar dla kazdego.
tE INhalatorki to dla wiekszych dzieciaczkow czy juz dla niemowlat tez?

tez tak myslalam az mnie kolezanka wysmiala ta co to miala i pokazala, dala dotknac ...i powiem ci ze ssanie ma spoko takie nie za mocne, na tyle jest dobre ze ona od noworodka to uzywala i nie wyssala dziecku pluc :laugh2:

Ja mam ta fridę i jestem bardzo zadowolona:tak:
kolezanka ma to do odkurzacza i nie zapomnę jak byłam u Niej i Ona bierze Mlodego i mowi, ze idzie na chwilkę do gory, zaraz przyjdzie, no i poszla a ja za minutę slysze odkurzacz, mysle teraz sprzata czy co:szok::-D a Mlodemu po prostu nosek czyściła:tak:

buziak ja pamietam jak moj wiktor mial pare miesięcy i lezelismy w szpitalu na zapalenie płuc to rzeczywiście mieli tam inhalator i swietnie nam pomogl ale jakos nie zdecydowalam sie zeby go kupic ... ale polecam kazdemu !

reklama
Do góry