buziak
Fanka BB :)
my mamy taki
INHALATOR Silvestro + 2 maseczki | Sprzęt medyczny | Inhalatory | i-Apteka.pl
ale są przerózne
Inhalatory, Nebulizatory : : Twoja Apteczka - akcesoria i sprzęt medyczny, apteczki
My akurat nie mielismy zbyt wielkiego wyboru, bo nam małe zachorowało i bralismy z apteki całodobowej, ale nie powiem bo jestem zadowolona z niego. Jedyne moje zastrzezenia to to ze mógłby działac nieco ciszej;-)
Za to części zamienne bardzo łatwo dostac
Na co teraz bym zwracała uwage?
- by maseczki/koncówki były i dla dzieci i dla dorosłych bo my równiez korzystamy
- długi wężyk, bo dzieci mają rózne pozycje przy inhalacji bo to nuda nie z tej ziemi hehe
- i własnie na częsci czy łatwo dostac, bo z róznych wzgledów trzeba je czasem wymieniac
A tu zainteresowanie inhalacja jak tylko dziecko zostaje w pokoju
Uploaded with ImageShack.us
INHALATOR Silvestro + 2 maseczki | Sprzęt medyczny | Inhalatory | i-Apteka.pl
ale są przerózne
Inhalatory, Nebulizatory : : Twoja Apteczka - akcesoria i sprzęt medyczny, apteczki
My akurat nie mielismy zbyt wielkiego wyboru, bo nam małe zachorowało i bralismy z apteki całodobowej, ale nie powiem bo jestem zadowolona z niego. Jedyne moje zastrzezenia to to ze mógłby działac nieco ciszej;-)
Za to części zamienne bardzo łatwo dostac
Na co teraz bym zwracała uwage?
- by maseczki/koncówki były i dla dzieci i dla dorosłych bo my równiez korzystamy
- długi wężyk, bo dzieci mają rózne pozycje przy inhalacji bo to nuda nie z tej ziemi hehe
- i własnie na częsci czy łatwo dostac, bo z róznych wzgledów trzeba je czasem wymieniac
A tu zainteresowanie inhalacja jak tylko dziecko zostaje w pokoju
Uploaded with ImageShack.us
Ostatnia edycja: