veritaserum71
Fanka BB :)
muzzy chyba czarnych nie ma...przynajmniej ja się nie spotkałam, a sama chętnie bym kupiła Ja to chociaż szlafrok kupiłam sobie czarny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie ja tylko zasugerowałam tym, które mogą jeszcze nie wiedzieć, że taki problem (z opuchlizną) może się pojawić.
A klapki (japonki) - pod prysznic, w szpitalu to kto w czym chce niech sobie chodzi.
sicilpol, ja miałam dwie koszule. Jedna z rozciągliwego, cieńkiego materiału i tu trochę się rozchodziła, druga z grubszej bawełny, która super mocno trzymała cycki, nawet bez biustonosza.
Na zdjeciach na allegro widać który materiał jest mocniejszy ...polecam ten grubszy ale uwierz mi, jak urodzisz będzie ci obojętne... jeżeli będziesz karmić cyckiem, to większość czasu będzie on na wierzchu
Myślisz, że po porodzie będziesz dla kogoś obiektem seksualanym? Raczej wątpię ;-)Juz sobie wyobrazam jak jakis malolat przychodzacy w wizyte do kogos, uczy sie na mojej fizjonomii pierwszych doznan seksulanych