reklama
A dlaczego? U nas się świetnie sprawdzały. W lecie jak było upalnie to córka na spacer jechała w bodziaku z krotkim rękawem i tyle. Ewentualnie przykrywałam ja delikatnie pieluszką.Na pierwsze 3 miesiace zadnych body [emoji14] Tylko pajace i rampersy.
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Pajace i rampersy też miala, ale w mniejszej ilości..
ZUZA.80
Fanka BB :)
ja też uważam, że bodziaki są super na początek. zarówno te na krótki rękaw, bo tak jak pisała @arica wystarczy tylko maluszka przykryć jak upalnie i te na długi jak chłodniej (a przecież nie wiadomo jakie lato będzie). pajace do spania lub body i do śpiworka. osobiście rampersów nie lubię, ale ja mam dzieci zimowe i musiałam zakładać do nich skarpetki, które dzieci po mistrzowsku zrzucały po minucie może latem bardziej się przydadzą
ZUZA.80
Fanka BB :)
Są bodziaki zapinane z boku, nie trzeba je przekładać przez głowęJa mam inne doswiadczenia. Przeciagania tych body przez tą lelawą glówkę. Stad u mnie pajace i rampersy.
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Zarówno przy pierwszym jak i przy drugim dzieciu miałam moze ze 2 body kopertowe i jakoś nie mam traumy związanej z zakładaniem body przez głowę
A rampersy (te na krótki rękaw) też w większości zakładane przez głowę przecież...
Ja stawiam na body na naramkach, z krótkim i długim rękawem.
A rampersy (te na krótki rękaw) też w większości zakładane przez głowę przecież...
Ja stawiam na body na naramkach, z krótkim i długim rękawem.
Ja to samo. Nie miałam problemu z zakładaniem noworodkowi bodów przez główkę. Mam większość takich.
Ja kupiłam body z długim rękawem i krótkim rękawem. Zastanawiałam się jeszcze nad takimi na ramiączkach, ale odpuściłam sobie - przynajmniej na tę chwilę.
Ja kupiłam body z długim rękawem i krótkim rękawem. Zastanawiałam się jeszcze nad takimi na ramiączkach, ale odpuściłam sobie - przynajmniej na tę chwilę.
reklama
Angelika. Jadwiga
Aktywna w BB
Ja miałam czarny wózek przy dwójce dzieci, nic się nie nagrzewało w środku z zewnątrz wiadomo był ciepły, ale dzieci się miały dobrzeHej, dzięki za odpowiedź DareToBe.
Mam jeszcze pytanie o kolor. Boję się trochę ciemnych budek - tego że latem się będą za bardzo nagrzewać - czy macie jakieś informacje na ten temat?