reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka czerwcowej mamy

reklama
Ja bardziej patrze na takie co maja :szuflade,wyciagane szczebelki, a potem można przerobić na tapczanik z porecza! I bez dodatków bo materac pewnie z waszej rekomendacji lateksowy.

Ja mam taki otulacz [emoji5] bawełna.
Wkłada się właśnie nóżki i zapina dziecko[emoji5]
9b9a2f7927f4a1689094f8b0d797bfc7.jpg

Napisane na HUAWEI LUA-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ładny ten otulacz...chyba się skuszę tylko jak rozmiarowo 30*50 to raczej na krótko starczy?

Też mi sie podobają :) Co do rozmiarow to widzialam na allegro otulaczki mothercare w 2 w rozmiarach do wyboru: 0-3 m, 3-6 m. Zastanawiam się, ale kupie chyba ten mniejszy. Jak mój mały bedzie miał 3 miesiace to bedzie pazdziernik i wtedy to chyba już kolderke bedziemy używać...

reklama
Ładny ten otulacz...chyba się skuszę tylko jak rozmiarowo 30*50 to raczej na krótko starczy?

no ja myślę, że tak do 3m max. Mi się nie wydaje taki mały :)
Ja chcę tylko na początki, potem z czasem trzeba poluźniać otulacz i nie nie krępować. Jak młoda będzie większa, to będę z kocyka robić otulacz, ale na lato za ciepło.
Można te rzepy poluźnić zapinając. Długość nie powinna być tak mała.
Widzę u tego sprzedawcy piękne wzory :)
Link do: Otulacz, becik, rożek,śpiworek PREMIUM JESIEŃ/ZIMA

Ostatnia edycja:
Do góry