reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o porodzie

Ja nie mam wyboru co do szpitala, bo u mnie w mieście jest tylko jeden. Co do wystroju to porodówka jest w nowej części szpitala, więc jest ok. Pracuje tam mój ginekolog:tak: i mam nadzieje, że będzie miał dyżur jak będę rodziła. Co do personelu to muszę wypytać siostrę i 2 kuzynki, które rodziły w przeciągu roku.

reklama
Moje terminy:
-OM 04 września
-USG 02 września
Zobaczymy kiedy synuś będzie gotowy. Nie wiem dlaczego, ale mam jakieś takie przeczucie że będzie mu sie śpieszyło i zaliczymy sierpień :-)

u mnie coś około 16 września ... jakoś 14,15,16 :-)
wg miesiączki też jest 16 września także ja będę trzymała na siłę ... tego dnia mam urodziny i miałabym najcudowniejszy prezent :-D

U mnie wg. OM 24.09
USG 19.09
Do tej pory daty się pokrywały, ale małe za bardzo urosło :-) W sobotę mam kolejne usg, zobaczymy, czy znów się coś zmieni

reklama
Do góry