reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o porodzie

reklama
No wiem - pisalam ze trzymam sie pierwszego terminu ale dopisze tez ten i drugi z usg - jak to mowia - im wczesniej tym lepiej ?!
WEDLUG OM : 09/12/09
WEDLUG USG: 09/03/09
A we wrzesniu - zobaczymy:-D:-)

a ja w Tarnowie w Szpitalu Specjalistycznym E. Szczeklika ;) dyrektorem jest tata mojego najlepszego przyjaciela więc...szczerze mówiąc liczę na jakieś względy..;)

Ja już sama nie wiem co o tym wszyskim myśleć. Na temat każdego szpitala czytałam już dobre i złe opinie, a w Warszawie jest w czym wybierać więc jak na razie tylko mętlik mam w głowie. Mam nadzieje że moja ginka mi cos pomoże :-(

A ja w klinice w Tychach. Miałam dylemat między porodówką najbliżej mojego miejsca zamieszkania ale działa tylko do 15 sierpnia więc problem mam z głowy

Jogobelka a nie chcesz rodzic w 2-jce? Sama jak bym nie byla pozagranicami napewno bym tam rodzila, slyszalam same dobre opinie na temat personelu a pozatym to szpital przyjaznu dziecku jeden z 50 w Polsce wiec chyba warty polecenia :D

Do 3-ki miałam najbliżej a w Tychach jest mój lekarz prowadzący ciąże i możliwość rodzenia w wodzie, bo jeśli nie będzie przeciwwskazań i mój synuś nie urośnie za duży to chciałabym właśnie rodzić w wodzie.
Nie znalazłam nigdzie na necie informacji że 2-ka jest szpitalem przyjaznym dziecku. Szukałam na stronie rodzić po ludzku i niczego nie znalazłam.

reklama
jesli chodzi o mnie to termin wedlug OM to 15.09.2009 natomiast wedlug USG wychodzi 13.09.2009.Zobaczymy jak wyjdzie w praktyce:-)

Do góry