reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o porodzie

reklama
U mnie według OM 9.09.09:-) A w USG dzidzia duża, więc zobaczymy czy sie przesunie na wcześniej... Ja tam już w sierpniu bym chciała rodzić- śmieję si że już 26 sierpnia (wtedy zaczynam 38 tydzień) pójdę na mój pierwszy 15 kilometrowy spacer - może coś przyspieszy;-) A jakby co, to 29.08 będzie wesele, więc zamierzam na nim tańczyć:-D:-D:-D
Niestety to moje pobożne życzenia- w ostatniej ciąży nic nie pomagało- widocznie dzidzi było dobrze u mnie:happy:

nie pomyślałam o tym hmm :):cool2:

może w końcu najdzie mnie ochota to uczczę tą 100-dnióweczke zakupami :D

Wg OM 25 wrzesnia, a wg Usg 23 wrzesnia :-D dwa razy usg potwierdzilo te sama date :-D Ja tam sie jednak nie zdziwie, jak w pazdzierniku urodze hahaha

henrietta5
mi również zmienił się termin porodu na 28.08 i również nie mam zamiaru opuszczać wrzesnióweczek, tym bardziej ze na USG w Polsce na początku kwietnia termin porodu sie nie zmienił i został na 2.09 a 2 tygodnie temu miałam USG w Uk i z wymiarow dzidzi termin mamy na 28.08. Ale zamierzam rodzic w Polsce, wiec trzymam sie terminu porodu z Polski

reklama
gatta mamy ten sam termin 27 września
co do zmiany terminu to mój gin mi powiedział żeby się nie sugerować terminem z USG tylko z OM, bo USG pokazuje w zależności od wielkości dzidzusia, u mnie to by się zgadzało z pierwszą ciążą bo urodziłam zgodnie z terminem OM no dzień wcześniej:-)

Do góry