reklama
Wiolawb
Fanka BB :)
Princi - to urodziłaś w datę wyznaczoną na przyjście mojego Skarbka - zobaczymy jak to będzie w rzeczywistości u mnie
eli88
Zakładam wątek w celach edukacyjnych, dla mamuś, które z różnych względów nie będą mogły uczęszczać do szkół rodzenia i dla mamuś, które do szkół rodzenia uczęszczają i chętnie podzielą się z nami ciekawostkami i nowościami
TRZA SIĘ WSPIERAĆ!!! :-)
TRZA SIĘ WSPIERAĆ!!! :-)
iwona85cz
RADZIMY DOBRZE RODZIMY - INTERNETOWA SZKOŁA RODZENIA Strona główna polecam :-) Świetne filmiki tylko trzeba się zarejestrowac żeby zobaczyc pełne wersje.
Mnie kusi szkoła raz jeszcze- szczególnie że za 1 razem miałam cesarkę, a teraz może będę rodzic naturalnie więc jakby na to nie patrzeć to nie mam w tej kwestii doświadczenia Poza tym to fajnie zobaczyć inne ciężarówki na żywo i sobie z nimi poplotkować... no i ta część relaksacyjna to była dla mnie rewelacja... Jest tylko kłopot z czasem, więc nie wiem czy mi się uda w końcu do tej szkoły pójść:-(
-inka
no właśnie z tym czasem jest jak zwykle problem.
Ja już w zeszłym tygodniu miałam iść na pierwsze zajęcia ale tak źle się czułam że sobie odpuściłam. A jutro...dzień matki....i jak M z pracy wróci to musimy jechać do teściowej i zapewne znów nie pójdę...a czas mija i obawiam się czy aby i tak nie za późno chcę się zapisać
Ja już w zeszłym tygodniu miałam iść na pierwsze zajęcia ale tak źle się czułam że sobie odpuściłam. A jutro...dzień matki....i jak M z pracy wróci to musimy jechać do teściowej i zapewne znów nie pójdę...a czas mija i obawiam się czy aby i tak nie za późno chcę się zapisać
ewusek1203
Ja też chętnie poszłabym znowu (w pierwszej ciąży chodziłam) właśnie po to żeby troszkę poćwiczyć no i spotkać inne ciążówki na żywo. Poza tym chciałabym sobie przypomnieć co tam za kosmetyki polecają dla dzidzi na początek bo już trochę mi z głowy powylatywało. No ale tak jak piszą dziewczyny - nie wiem czy znajdę czas
a ja chyba...nie pojde szczerze mowiac nie chce mi sie wcale babka mowila, ze w drugiej ciazy mozna sobie zrobic jakis kurs dodatkowy, cos w tym stylu. nie byloby to od poczatku. ale nawet na to nie chce jak opowiadala o porodzie to az rece robily mi sie mokre z nerwow, a moj maz patrzyl na mnie ze wspolczuciem, bo widzial,ze sie denerwuje. poza tym nie mamy czasu, chyba wole spedzic go z moim synkiem poki jest sam a reszte najwyzej doczytam.
co do cwiczen to chodze na aerobik dwa razy w tygodniu i jeszcze od czerwca zapisalam sie dodatkowo na aquaaerobik. chyba starczy
co do cwiczen to chodze na aerobik dwa razy w tygodniu i jeszcze od czerwca zapisalam sie dodatkowo na aquaaerobik. chyba starczy
reklama
Ja byłam wczoraj na pierwszych zajęciach. Było bardzo sympatycznie. Pani położna tak sympatycznie opowiadała o porodzie, że aż przestałam tak bardzo panikować, uspokoiła mnie. Wiem że po zobaczeniu filmu który maja nam puścić zapewne strach wróci ze zdwojoną siła, ale narazie jest spoko.