Moniczkaleg83
Fanka BB :)
Z tymi piersiami to naprawdę chyba prawda, że im mniejsze tym większe szanse na pokarm. Moje są mega big- ale nic nie leci kompletnie, żadnej siary..ciekawe jak to będzie hmmm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie ma znaczenia czy duze czy male piersi to jest uwarunkowane genetycznie ja osobiscie nie jestem" hojnie" :-)obdarowana piersiami , karmie do dzis a syn przez pierwsze 3 miesiace przybieral miesiecznie 2kg!jeszcze teraz moglabym wykarmic dodatkowo gromadke a i znam kilka kobiet które maja ze sie tak okresle "bufory" niektóre karmily baaardzo kruciutko bo albo mialy bardzo malo pokarmu albo byl malo tresciwy a niektóre wykarmily swoje pociechy bez problemu wiec to nie ma zadnego znaczeniaZ tymi piersiami to naprawdę chyba prawda, że im mniejsze tym większe szanse na pokarm. Moje są mega big- ale nic nie leci kompletnie, żadnej siary..ciekawe jak to będzie hmmm