reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o porodzie

Syla ja też nie miałam pojęcia że to aż tyle tego będzie.. a jak sobie spojżę na zdjęcia jak wyglądałam w okresie karmienia to obłęd.. mogę wrzucić fotki.. jak wyglądałam karmiąc a jak wyglądałam normalnie przed ciążą.. bo po to już miałam mniejszy biust ;-)
Mam nadzieję że tym razem aż tyle pokarmu mieć nie będę bo doba wyglądająca karmienie - odciąganie - karmienie - odciąganie - karmienie - odciąganie nic a nic mnie nie nastawia optymistycznie :-D

reklama
Michasia...no ja tak nigdy nie miałam:no::no::no: mnie wystarczyły takie wkładki do biustonosza a nawał pokarmu miałam dopiero po wyjściu ze szpitala i też nie leciało no chyba ciut pod prysznicem jak nagrzałam i wymasowałam piersi...a tak to tylko dziecko jako laktator... póżniej kupiłam sobie medelę bo młoda mi mało aktrywnie ssała i cyrki miałam z karmieniem:tak:

ja już zakupiłam, albo dopiero : dwie koszule nocne, wkłady poporodowe, żel do kąpieli (miodowy) uwielbiam ten zapach :-D, kapciuchy.

No ja miałam masakrę z karmieniem :-D
o taka byłam dojna krowa tydzień po porodzie.. wyglądałam przekomicznie bo cała byłam chuda, nawet brzucha zero.. a cyc 3 razy większy niż normalnie :-/
86976aad1d9bf752.jpg

Sarenka :-D mając w pamięci jaki miałam biust przed karmienie skromniutki to wtedy byłam dojna krowa :-D bo z malutkiego z B na duże D przejść to niezła różnica ;-) :-D nawet ostatnio teściowie do mnie jak oglądali fotki małego z pierwszych tygodni to mówili "Michalina, jaka Ty gówniara byłaś.. a jaki cyc miałaś" :-D
Teraz nawet nie kupuję stanika do karmienia bo nawet nie wiem jaki rozmiar.. kupię jak już będe zawalona pokarmem.. bo wtedy kupowałam C a okazały się za małe :-D

Michasia naprawde miałaś czym karmić:tak::tak: ale ładnie to maleństwo wygląda w Twoich dłoniach ach kiedy będę tak swoje kąpała... doczekać się nie mogę

łądnie wyglądało.. a teraz taka menda paskudna, nieznośna, zbuntowana.. takie malenstwo zbyt krótko jest maleństwem.. ni z gruszki ni z pietruszki zamienia się w terrorystę ;-)

reklama
Do góry