reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o porodzie

Syla ja też nie miałam pojęcia że to aż tyle tego będzie.. a jak sobie spojżę na zdjęcia jak wyglądałam w okresie karmienia to obłęd.. mogę wrzucić fotki.. jak wyglądałam karmiąc a jak wyglądałam normalnie przed ciążą.. bo po to już miałam mniejszy biust ;-)
Mam nadzieję że tym razem aż tyle pokarmu mieć nie będę bo doba wyglądająca karmienie - odciąganie - karmienie - odciąganie - karmienie - odciąganie nic a nic mnie nie nastawia optymistycznie :-D

reklama
Michasia...no ja tak nigdy nie miałam:no::no::no: mnie wystarczyły takie wkładki do biustonosza a nawał pokarmu miałam dopiero po wyjściu ze szpitala i też nie leciało no chyba ciut pod prysznicem jak nagrzałam i wymasowałam piersi...a tak to tylko dziecko jako laktator... póżniej kupiłam sobie medelę bo młoda mi mało aktrywnie ssała i cyrki miałam z karmieniem:tak:

ja już zakupiłam, albo dopiero : dwie koszule nocne, wkłady poporodowe, żel do kąpieli (miodowy) uwielbiam ten zapach :-D, kapciuchy.

No ja miałam masakrę z karmieniem :-D
o taka byłam dojna krowa tydzień po porodzie.. wyglądałam przekomicznie bo cała byłam chuda, nawet brzucha zero.. a cyc 3 razy większy niż normalnie :-/
86976aad1d9bf752.jpg

Sarenka :-D mając w pamięci jaki miałam biust przed karmienie skromniutki to wtedy byłam dojna krowa :-D bo z malutkiego z B na duże D przejść to niezła różnica ;-) :-D nawet ostatnio teściowie do mnie jak oglądali fotki małego z pierwszych tygodni to mówili "Michalina, jaka Ty gówniara byłaś.. a jaki cyc miałaś" :-D
Teraz nawet nie kupuję stanika do karmienia bo nawet nie wiem jaki rozmiar.. kupię jak już będe zawalona pokarmem.. bo wtedy kupowałam C a okazały się za małe :-D

Michasia naprawde miałaś czym karmić:tak::tak: ale ładnie to maleństwo wygląda w Twoich dłoniach ach kiedy będę tak swoje kąpała... doczekać się nie mogę

łądnie wyglądało.. a teraz taka menda paskudna, nieznośna, zbuntowana.. takie malenstwo zbyt krótko jest maleństwem.. ni z gruszki ni z pietruszki zamienia się w terrorystę ;-)

reklama
Do góry