reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o porodzie

reklama
a nie wiecie moze dziewczyny jak to jest przy astygmatyźmie??
bo slyszalam ze przy wadach wzroku jest cesarka,:no::no::no: a ja bym tak chciala urodzic naturalnie...

Ja mam astygmatyzm i krótkowzroczność. To zależy od stanu Twojej siatkówki więc musisz się wybrać do okulisty, który jest w stanie to ocenić. Ja mogę rodzić naturalnie, ale na koniec lipca zamierzam iść jeszcze spr czy coś się nie zmieniło bo stan siatkówki też może ulec zmianie w czasie ciąży. A oczy ma się tylko jedne i na całe życie i nie warto ryzykować.

Moltizerka
iwona85cz

Tak, tak, jak sie ma tatuaz w tym miejscu to znieczulenia niestety nie bedzie :no: jest za duze prawdopodobienstwo ze do organizmu przedostanie sie tusz :zawstydzona/y:

Ale badzcie dobrej mysli, jestescie silne kobitki i zadne znieczulenie nie bedzie Wam potrzebne, napewno dacie sobie świetnie rade bez niego :D

Moltizerka
iwona85cz
Tak, tak, jak sie ma tatuaz w tym miejscu to znieczulenia niestety nie bedzie :no: jest za duze prawdopodobienstwo ze do organizmu przedostanie sie tusz :zawstydzona/y:

Ale badzcie dobrej mysli, jestescie silne kobitki i zadne znieczulenie nie bedzie Wam potrzebne, napewno dacie sobie świetnie rade bez niego :D

Pewnie, że dam rade :-) wierzę w to z całej siły, po za tym najważniejsze będzie dla mnie wtedy to żeby jak najszybciej zobaczyc małego na świecie ... (z drugiej strony mam do siebie mały zal za ten tatuaż - aleee przecież nikt mi go na siłe nie robił tylko ja głupia sama chciałam)

reklama
Dziewczyny ja dziś kupiłam 2 paczki wkładów poporodowych czyli 20 sztuk z BELLI, i myślę że wystarczy, a później w razie czego to chyba same podpaski wystarczą.... :confused:
Czy któraś z Was może mi powiedzieć czy starczy, czy dokupić??? Nadmieniam, że będę miała na 100% CC i słyszałam, że przy tym zabiegu lekarz bardziej "doczyszcza" i nie "leje się aż tak bardzo". A i jeszcze jedno pytanie kupujecie jakieś majtki jednorazowe, czy zwykłe bawełniane szerokie, co lepsze???

Do góry