reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o porodzie

reklama
Mnie czeka poród cc. Ja to wychodzę z założenia że obojętnie jak byle by moje dziecko wyszło całe i zdrowe a mnie to mogą ciąć ;-)Tylko najgorsze jest dla mnie to że męża nie będzie przy mnie :-( i nie wiem kiedy będzie mógł zawitać po tej operacji już do nas. Macie jakieś informacje co do tego kiedy tatuś może przyjść i zobaczyć swoje dziecko i żonę po cc :tak:

Z OM-28.09 ,z pierwszego usg-24.09 a z ostatniego znowu 28:-)Mój tata ma 27 .09urodziny ,ale jak maluszek będzie leniwy to może nawet w urodziny mojej siostry 04 pazdziernika ;-)

albo moje 05/10:-D:-D:-D a córeczki się spieszyły??
sama jestem ciekawa jak to będzie, Ika przeczekała matkę 10 dni:szok::-D...tak jej było dobrze:-)

A u mnie trmin na 17.09 a z ugs 09.09 , za to lekarz powiedział ze urodzę między 5 a 10 września - zrobi mi wtedy cesarkę

Capucino u mnie w szpitalu akurat jest tak że tatuś stoi od razu za drzwiami i już po kilku minutach pokazują mu dziecko kiedy jeszcze trwa cesarka, czyli czysczenie, zszywanie itd. Od razu po cc przewieźli mnie na pooperacyjną i tam mógł mąż być przy mnie aż do wieczora.Wieczorem przewożą na zwykła salę i dają dzidziusia. Tak jest u nas ale wiadomo co szpital to inne zwyczaje. Wiem że w niektórych szpitalach możliwe jest żeby tatuś był przy cesarce u nas tego nie ma ale moj i tak by nie skorzystał bo by się bał :-D

reklama
ja też chciałabym aby po cc mąż był cały czas obok... i chciałabym mieć synka na oku :tak: ale podobno tam gdzie ja chcę rodzić przynoszą dzidziusia po 2 godzinkach a nawet i szybciej ... po tych wszystkich badaniach itp. i leży przy matce na sali ... nie wyobrażam sobie zobaczyć szkraba dopiero po kilkunastu godzinach ehhh:-:)-(

Do góry