reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wszystko o porodzie

Oli:) Mamy dokładnie takie same terminy:-):-):-)
28 z om i 19 z usg-ale jak pisałam już w innych postach ,moim córeczkom nie spieszyło się zbytnio bo obydwie 10 dni po terminie się urodziły -myślę że teraz będzie podobnie-byle po 21 bo chcę mieć synka spod znaku wagi;-)

reklama
Olgha wydaje mi się że Waga zaczyna się 23 września - a dlaczego akurat chciałabyś dzidzię spod Wagi? Ja chyba jednak wolałabym spod Panny - lubię ludzi spod tego znaku a z Wagami mam takie sobie doświadczenia, z pozoru sa miłe i czarujące ale dosyć powierzchowne.
Mój termin wg USG 16 wrzesień a wg OM 22 wrzesień.

A u mnie wg OM 26.09.2009
a wg usg (ze środy 25ego) 24.09.2009

Czyli niezbyt duża różnica :-)

Jeśli Fasolinka urodzi się wg Om będziemy świętować urodzinki 2 osób. Naszej córeczki (bądź synka;-);-);-) )oraz wspaniałej kuzynki :-):-):-)

Mój termin i wg USG i wg OM to 14 wrzesnia. I kwietnia mam wizytę i jeśli dzidzia dobrze się ustawi to lekarz nam powie czy będzie chłopiec czy dziewczynka. Mam tylko nadzieję że to nie będzie prima aprilisowy dowcip :-D

Mój termin się troszkę zmienił i ten na wątku "przywitajmy się" jest już mało aktualny...

z USG 7 wrzesień
z om 23 sierpień

reklama
U mnie jak pisałam wcześniej to wg OM to 27.09. , a wg USG 20.09 ale moja mama wszystkich nas troje urodziła o 2 tygodnie za wcześniej, a męża mama też go urodziła przed terminem, więc licze na to że maluszek urodzi się kilka dni wcześniej jak 27.09 i będzie z pod znaku panny, bo Indygo ja też znam wiele osób z pod znaku: wag i wiele panien. Np mój młodszy brat, to najukochańszy brat pod słońcem, ma 12 lat - i chciałabym żeby mój maluszek miał chociaż taki sam charakter jak on, ale hmmmmmmm dzidzie poprzychodzą do nas w takich terminach, że nie zdamy sobie z tego sprawy kiedy, hehe.​

Do góry