reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o porodzie

dziewczynki coby nikogo nie urazić:

- na pierwszej stronie wątku poznajmy się jesteśmy ładnie datami "poukładane", co wydaje mi się bardzo czytelne, poza tym lista jest na bieżąco aktualizowana i każdy kto da znać jest automatycznie wciągany. Ponadto w planach jest potem dopisywanie rzeczywistych dat porodów, więc myślę, że fajnie jest to zorganizowane. A tutaj po prostu powielamy informacje tam zawarte....

- kiedyś jarzebinka chyba rzuciła propozycję, aby na wątku ogólnym uzgadniać tworzenie nowych wątków, żeby nie zrobiło się ich zbyt dużo jak np. dwa wątki o naszym tyciu-nietyciu etc....

...takie moje sugestie .... :sorry2:;-)

reklama
a mnie sie podoba ten watek bo na pozanjamy sie dajmy tylko info tutaj mozemy troche podebatowac np o tym ze nasze mamy rodzily wczesniej i pewnie tez urodzimy wczesniej bo tak to juz jest w genach zapisane albo ze wlasnie bysmy znow na usg i oo termin porodu zmienil sie o 4 dni, bo dzidzia szybciej rosnie albo ze nasza polozna to wrozka bo obliczyla idelanie dzien porodu i takie tam pierdulki zwiazane z terminem porodu co w ogolnym watku by zaniklo bo tyle postow wciagu dnia przybywa ze nprawde mozna sie zakopac w wiadomosciach no nie wiem co uwazaja inne mamusie ale ja jestem za zatrzymaniem watku :-)

To u mnie miał być 29.09, ale wyszło, że jednak 12.09 :-) Śmiałam się,żeby tylko nie 11.09,bo nie chcę obchodzić urodzin dziecka w dzień zamachu na World Trade Center. :-p

hehe a u mnie póki co termin wg OM i z USG jest jeden :-D:-D Zobaczę, co będzie w poniedziałek po wizycie:confused: Na razie 3 USG miałam i na wszystkich równiutko co do dnia:-D:-D

... ale pamiętam, że w poprzedniej ciąży to USG było parę dni młodsze niż OM, poza tym wtedy miałam tak nieregularne cykle, że głowa mała :blink:no i oczywiście urodziłam po terminie:cool2:

dziewczynki coby nikogo nie urazić:

- na pierwszej stronie wątku poznajmy się jesteśmy ładnie datami "poukładane", co wydaje mi się bardzo czytelne, poza tym lista jest na bieżąco aktualizowana i każdy kto da znać jest automatycznie wciągany. Ponadto w planach jest potem dopisywanie rzeczywistych dat porodów, więc myślę, że fajnie jest to zorganizowane. A tutaj po prostu powielamy informacje tam zawarte....

- kiedyś jarzebinka chyba rzuciła propozycję, aby na wątku ogólnym uzgadniać tworzenie nowych wątków, żeby nie zrobiło się ich zbyt dużo jak np. dwa wątki o naszym tyciu-nietyciu etc....

...takie moje sugestie .... :sorry2:;-)

Oczywiscie kazdy ma swoje zdanie, jesli ktoras nie chce sie tu wpisywac to przeciez nie musi, ja uwazam ze potrzebny jest ten watek, w poznajmy sie to tylko sa dane, ani zadnych komentarzy ani konkrektej rozmowy, poprostu jak sama nazwa wskazuje POZNAJMY SIE, to chyba nie to samo co daty porodu:confused::confused::confused::confused:

no to spasowałam :zawstydzona/y:;-):-D
Razem z Sachmecią bardzo ładnie naświetliłyście mi co i jak - i przyznam, że inaczej odebrałam pomysł funkcjonowania tegoż wątku.....
oli_ jeśli tak się sprawy mają, nie marudzę więcej i zwracam honor :-D

reklama
Oli bardzo fajny wątek, mimo, że już niby gdzieś wpisywałyśmy nasze daty porodów, ale ten jest dokładnie na temat! Super pomysł, pozdrawiam :tak:
Natomiast ja mam termin na:
WG OM: 27.09.2009
WG USG (DZIDZIA JEST STARSZA O TYDZIEŃ): 20.09.2009

Do góry