reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wszystko co powinno się znaleźć w tarbie do szpitala.

reklama
Przejrzalam wszystkie watki i gdzies widzialm info o Tantum Rosa, ale teraz nie moge znalezc. Powiedzcie cos wiecej na ten temat, alebo powiedzcie gdzie znalezc info..

Cześć dziewczyny,
Ja co prawda już mam to za sobę, bo Wiktoria urodziła się w czerwcu, ale pomylałam sobie, że może ktorejś z Was przyda sie to czego mi brakowało. Chodzi o szare mydło do mycia, po nim naprawde lepiej się goi krocze i całe ciało polecają myć tymm mydłem po porodzie. Ja nie miałam i musieli mi donieść z domu. Przydała się też szklanka, bo pić się chce a oni tylko przynoszą kisiel albo kawe i trzeba myć a potem znowu jak niosa nowe napoje.

A ja mam jeszcze pytanie dotyczące szczoteczki do włosów dla maluszka. Brać ją do szpitala ???
Bo ja już z rozpędu wszystko bym spakowała, ale tego robią się jakieś strasznie wielkie toboły :-[

reklama
Do góry