reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko co powinno się znaleźć w tarbie do szpitala.

WOW :)AZ TYLE...JA MAM JEDNA TAKA SREDNIA I JEDNA MALUTKA:-)
MAŁGOSIU TY MASZ SZYBKO WRACAC DO NAS A NIE.....W SZPITALU LEZEC. ;)

reklama
Duża torba granatowa to dla mamy,
mała torba granatowa to dla Synka,
Piskowa torba to niezbędnik, chili laktator, pieluchy, chusteczki, butelki, wszystko do pielęgnachji, itp
Wracam, po dwóch dobach!!!!!!!!

Właśnie tak sobie czytam, czytam, czytam. I myślę sobie, że najlepiej by było zabrać wszystko czym dysponujemy w domciu....... Właśnie dziś dowiedziałam się, że w czwartek mam się już zgłosić na cesarkę do szpitala. Informacje, które tu wyczytałam bardzo mi się przydadzą....... :) Oj te kosmetyki, kapcie, ręczniki itp itd. Dzidziuś jest dla mnie najważniejszy, reszta się nie liczy.....

Dziewczyny ja służe pomocą o każdej porze dnia i nocy. Jak Was coś nurtuje to pytajcie, postaram się odpowiedzieć. Chociaż wiem, że niekiedy żadne porady do nas nie trafiają. Mamy swoje zdanie i już :-) !!!

Małgosiu - no to w takim razie dobrze, że spakowałaś te torby :-) Chyba jednak bedziemy mieli kolejnego wrześniowego dzieciaczka :-) Zabieraj torby i fruuuuuuuuuuuu na porodówkę :-) Powodzenia !!! Trzymam kcikuki !!! - o ile to rzeczywiście wody !!!

Qrcze, ale byłoby fajnie mieć nowego dzieciaczka na forum :-) Małgosiu ... postaraj się :-) Czekam z Tobą :-)

reklama
Joliczku,
Jestes urocza. Chętnie urodziłabym za tydzień. Tylko nie wiem czy dam radę. Skurczę czuję ale są niergularne i dodatkowo, dziwne. Raz ida od góry brzuszka do dołu, raz po prwej stronie w pachwinach, raz po lewej, a czasami boli podbrzusze jak przy miesiączce ::)

Do góry