reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko co powinno się znaleźć w tarbie do szpitala.

reklama
Czy ręcznik dla maluszka też muszę zabrac? A waciki do pielęgnacji pępka i spirytus, krem do pupy? Czy będę mogła używać husteczek jednorazowych nasączonych Bambino do pupki? Bo piszą na nich., że można używać od pierwszych chwil życia? Please, napiszcie,wiem, ze pewnie to już tu gdzies jest, ze było już o tym, ale ja ciągle mam tak mało czasu, żeby po internecie pobuszować :mad: I tak tylko " dorywkowo :p

dorothy23 pisze:
Czy ręcznik dla maluszka też muszę zabrac? A waciki do pielęgnacji pępka i spirytus, krem do pupy? Czy będę mogła używać husteczek jednorazowych nasączonych Bambino do pupki? Bo piszą na nich., że można używać od pierwszych chwil życia? Please, napiszcie,wiem, ze pewnie to już tu gdzies jest, ze było już o tym, ale ja ciągle mam tak mało czasu, żeby po internecie pobuszować  :mad: I tak tylko " dorywkowo :p

Doroty23, nie wiem, zalezy od szpitala. W moim ręcznik dla dziecka tak, ale kosmetyki dla dziecka nie. Najlepiej zadzwoń do swojego szpitala i zapytaj, każdy szpital ma swoją listę.

Patrycja jesli cię to jeszcze interesuje to ja nabyłam takie majtki siateczkowe w aptece naprzeciw szpitala na Karola Miarki.Pytałam w kilku aptekach ale mieli tylko te jednorazowe z flizeliny a w tej aptece nareszcie dostałam odpowiednie.

Ja również nie miałam problemów z ich kupnem, właśnie nie widziałam tych fizelinowych. Napewno są w Super-pharmach (to te apteki z centrów handlowych), nawet mają różne rozmiary.

też nie miałam żadnego problemu z kupnem tej sexownej bielizny...kupiłam ja w mojej osiedlowej aptece w 2 różnych rozmiarach... :laugh:

Słyszałam od położnej, że te flizelinowe nie są najlepsze - nie przepuszczają powietrza tak jak te siateczkowe.

Ja siateczkowe kupiłam na Allegro.

Patka, Ty rodzisz na Żelaznej - tam podobno też są dostępne.

reklama
Syla siatkowe sexi gacie w ilości 3 sztuki mam już spakowane i ku uciesze męża zamierzam w nich paradować po szpitalu jak już przyjdzie właściwa pora ;D ;D ;D One tylko wyglądają siatkowato, w ogóle to nieźle grzeją, próbowałyście? Bo ja tak ;D ;D ;D

Do góry