reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hejka. Ja również skorzystałam z wyprzedaży w smaku i kupiłam filipowi kurtkę narciarską. On nosi teraz 110, rzadko 116 i wzięłam 122. Sięga mu sporo za tyłek więc myślę że na przyszły rok też da radę A w tym jeszcze się przyda jak pojedziemy do Karpacza.

Jemu to nawet buty w ccc na przyszły rok zimowe już kupiłam z wyprzedaży [emoji16][emoji16]

Dla Amelki nie kupiłam kombinezonu to sama nie byłam pewna jaki wziąć rozmiar.

A u małej prawdopodobnie objawiła się alergia na mleko. Tak podejrzewamy z pediatra i narazie powrocilismy do bebiko...

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Co do powrotu do pracy to ja pracuje od sierpnia A jeszcze się czasem nie ogarniam. Nie mogę wyrobić z obiadem i sprzataniem [emoji31]

A tu mycha w naszym domku (Nie patrzcie na stylizacje- to taka budowlana [emoji23][emoji23])
20180128_120025.jpg

Załączniki

• 20180128_120025.jpg
    20180128_120025.jpg
    76,2 KB · Wyświetleń: 265
Viola, u mnie przez dlugi dojazd z pracy wracam do domu i z Michalem ogarniamy wszystko po kolei - obiady, obiad na jutro, czasem zupa dla Ady, mleko dla Ady, kolacja dla dzieciakow, kapiele dzieciakow, szkolne sprawy Radka i czas sie klasc. Ja w tygodniu zyje tylko w pracy, bo w domu zapierdziel :-) ale pamietam, ze przy samym Radku bylo duzo lżej

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Moje zakupy pepcowe dziś [emoji23][emoji23][emoji23] rajstop Amelka ma zapas na rok [emoji16][emoji16] wszystkie rzeczy przecenione przez pol jeszcze. I zapłaciłam 53zl
20180131_154003.jpg

Załączniki

• 20180131_154003.jpg
    20180131_154003.jpg
    111 KB · Wyświetleń: 342
reklama
Ja się nie udzielam,bo normalnie jestem złamana.
Magda kaszle już 4 tyg i nic nie pomaga tzn. Inhalacje miała z soli i claritine alergy. W dodatku od czwartku miała biegunkę , w sobotę już pojawiły się nitki krwi. Lekarz powiedział ,że to alergiczne bo ma na buzi krostki. Ona je ma i ma już kupe czasu i jak była na diecie i jak stosowalam steryd. W poniedziałek jakby lepiej, wczoraj jedna kupa, dziś zjadła ogórka świeżego i znów 3 kupy i ostatnia z nitkami krwi. Nie mam pojęcia co się dzieje. Najchętniej to bym się odstrzeliła.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry