reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wiola super zakupy :)

KasiaMarysia współczuję :(

Ja przedwczoraj miałam ochotę z okna skakać. Wszystko na nieeeee. A wczoraj ideał. Mnie pogoda dobija wczoraj prawie wiosna dziś szaro buro pada.

reklama
Hej
Marysia ja łączę się w bólu bo u nas też wiecznie coś jak nie kaszel to gorączka A jeszcze teraz od dwóch miesięcy w nocy mi nie śpi tylko budzi się z płaczem nie może spać i nie wiem co jej jest :( dziś jadę do gastrologa prywatnie bo jest coraz gorzej

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ada też ciągle coś, po moesiącu przerwy od żłobka poszła na 3 dni i znowu chora.
Wspolczuje i Wam

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Łącze się i ja z Wami :( My byłyśmy 4 dni w szpitalu. Ada złapała jakiegoś wirusa i strasznie wymiotowała. Ale już jest dobrze na cale szczęście. Wrócilysmy do domu i od razu odżyła .

reklama
U mnie wyprzedaże w lidlu. Bio body były po 12.99 ,a spodenki po 19.99 . A w Radomiu kupilam body po 7.99 a spodenki po 9.99 oczywiście za 2 szt. Rajtki po 5.99 a grube po 7.99, pościel po29.99 . Koleżance robilam zakupy pod Wawe bo u niej pustki

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry