dora032
Fanka BB :)
Franek to już ledwie w nie wchodziWiecie, że moja Adzia to jeszcze nosi bodziaki z Lidla na 74/80 i nadal są dobre, a ma 16 miesięcy!
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Franek to już ledwie w nie wchodziWiecie, że moja Adzia to jeszcze nosi bodziaki z Lidla na 74/80 i nadal są dobre, a ma 16 miesięcy!
To pokaż pokaż akurat tyczyło się postu Oli że może wstawić. Ale ja wszystko chętnie obejrzę.Ola, roznie - przewaznie w Lidlu lub Pepco- chociaz odkad pracuje bedzie ciezko Lidla ogarniac
Wiki, jak nie zapomne to jutro Ci wstawie fotki, bo juz z Ada w lozku leze [emoji6]
Pepco fajne jestOla, roznie - przewaznie w Lidlu lub Pepco- chociaz odkad pracuje bedzie ciezko Lidla ogarniac
Wiki, jak nie zapomne to jutro Ci wstawie fotki, bo juz z Ada w lozku leze [emoji6]
Dorcia Zara mi chodziło w tym poscie o rzeczy dla maluszkowJa tez kupuje na zapas takie uniwersalne ubranka W sensie body czy spodenki Bo typowo letnie czy zimowe to nie bo ciężko mi z wyprzedzeniem rozmiar przewidzieć Franek teraz 80 nosi A mam już na 92 parę rzeczy Ogólnie to czasem zapominam ze coś kupiłam i w ten sposób mamy z Lidla 10 bodziakow 74/80 z dwóch serii
Jakość fajna jest więc się dobrze noszą
Ja z cool club też kupuje i mi jakość pasuje a moja znajoma narzeka Z zary nic nie miałam dla Franka Jakoś mnie przestała ta zara zachwycać Kiedyś dla siebie rzeczy kupowałam a teraz jakoś nie mój styl Chociaż koszule męskie mają fajne