reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ja tez kupuje na zapas takie uniwersalne ubranka W sensie body czy spodenki Bo typowo letnie czy zimowe to nie bo ciężko mi z wyprzedzeniem rozmiar przewidzieć Franek teraz 80 nosi A mam już na 92 parę rzeczy Ogólnie to czasem zapominam ze coś kupiłam i w ten sposób mamy z Lidla 10 bodziakow 74/80 z dwóch serii
Jakość fajna jest więc się dobrze noszą
Ja z cool club też kupuje i mi jakość pasuje a moja znajoma narzeka Z zary nic nie miałam dla Franka Jakoś mnie przestała ta zara zachwycać Kiedyś dla siebie rzeczy kupowałam a teraz jakoś nie mój styl Chociaż koszule męskie mają fajne

Robiliśmy pizzę i tak się objadlam ze aż mi nie dobrze.
Ogólnie jakoś źle się czuje w tym tygodniu nie mam siły i spać mi się chce A fakt jest taki ze Franek kiepsko w nocy śpi. A mąż dziś do mnie żebym test zrobiła bo drazliwa jestem.

Ola, roznie - przewaznie w Lidlu lub Pepco- chociaz odkad pracuje bedzie ciezko Lidla ogarniac

Wiki, jak nie zapomne to jutro Ci wstawie fotki, bo juz z Ada w lozku leze [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
To pokaż pokaż akurat tyczyło się postu Oli że może wstawić. Ale ja wszystko chętnie obejrzę.

Matko moja córka jeszcze dawno nie miała takiego dnia. Wszystko na nie. Straszyłam ja że na aukcję wystawie ale chyba wyczuła że to kłamstwo bo nic sobie nie zrobiła.

A India jak tak pisałaś o powrocie do pracy.... Jak dajesz radę? Ada lubi być w żłobku? I tak fajnie że macierzyński jest rok. Na sierpniowkach jest dziewczyna gdzie u nich po 3 miesiącach się wraca.

Usnęła, ciekawe na jak długo.

Dora a to jest taka możliwość?

Ja byłam drażliwa w tym tygodniu i mega głodna bo dostałam pierwszy okres na poważnie. Wcześniej tylko straszył. Szkoda fajnie było bez.

Ola, roznie - przewaznie w Lidlu lub Pepco- chociaz odkad pracuje bedzie ciezko Lidla ogarniac

Wiki, jak nie zapomne to jutro Ci wstawie fotki, bo juz z Ada w lozku leze [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Pepco fajne jest;)
Ciuchy dla dzieci i do domu lubię nieraz jakas pierdółke kupic :D
Z Lidla nie mialam nic dla Tomka,ale czasem przegladam te ciuszki jak jestem to fajne,ladne.

Ja tez kupuje na zapas takie uniwersalne ubranka W sensie body czy spodenki Bo typowo letnie czy zimowe to nie bo ciężko mi z wyprzedzeniem rozmiar przewidzieć Franek teraz 80 nosi A mam już na 92 parę rzeczy Ogólnie to czasem zapominam ze coś kupiłam i w ten sposób mamy z Lidla 10 bodziakow 74/80 z dwóch serii
Jakość fajna jest więc się dobrze noszą
Ja z cool club też kupuje i mi jakość pasuje a moja znajoma narzeka Z zary nic nie miałam dla Franka Jakoś mnie przestała ta zara zachwycać Kiedyś dla siebie rzeczy kupowałam a teraz jakoś nie mój styl Chociaż koszule męskie mają fajne
Dorcia Zara mi chodziło w tym poscie o rzeczy dla maluszkow :)
Dla siebie dawno tam nic nie bralam to nie wiem.

Pizza zaszkodzila mowisz :laugh2:

Ostatnia edycja:
Viki po 3 mies no sa takie kraje masakra nie wyobrazam sobie, a w niektórych L4 w ciazy platne jest tylko 1/3 wypłaty i kobiety muszą cala pracowac a jak cos sie dzieje to musza ale tez takie grosze placa.. macierzyńskie takze grosze u nas nie jest tak zle jeszcze jednak pod tym względem.

Wiecie co... Śpiocha tu taki spory bobasek że ja nie ogarniam naprawdę jak to możliwe. Przecież dopiero robiłam test, kompletowałam wyprawkę, chodziłam z mega brzuchem, później nie wiedziałam jak, łapać to moje szczęście żeby krzywdy nie zrobić. Zaraz zacznie siadać potem chodzić a ja nawet nie wiem jak gdzie kiedy. Taka refleksja moja smutna

reklama
Wiki a co ja mam powiedzieć? Ja to mam juz duzego mądrego chłopczyka z dnia na dzien coraz bardziej, nie chce żeby tak szybko rósł zwlaszcza teraz jest taki fajny dzidziuś ale cwany i bardzo madry naprawdę taki kumaty jest czasem az za bardzo:-)
Coraz wiecej zaczyna mowic a śmieszny :D
Dzisiaj taka mialam ochotę jechac na zakupy na dziecięce ciuszki takie male :D..
Viki próbuje wrzucić zdj z pepco ale za duży rozmiar , nie chce mi sie na lapka siadac zaraz cos pomyślę :D

Ostatnia edycja:
Do góry