reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Viola zdrówka dla dzieci. U mnie też ostatnio dała antybiotyk ale ja nie dalam. Amelka nie lubi inhalacji?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny przepraszam że ja tylko z do skoku :( ale przyznaję ze czytam regularnie :)
Również gratuluję dla nowej mamusi dwóch kreseczek !
Violu życzę zdrówka dla dzieciaczkow ! U nas też choroby się ciągną dwa tygodnie dziewczyny kaszlaly, Lila miała antybiotyk a u Zuzi na szczęście wystarczyły inhalacje a teraz znów katary się zaczynają, ach oszalec idzie :(
My też w tamtym roku na wigilii byliśmy u mojej rodziny a w tym u teściowej.
Na sylwestra się gdzieś wybieracie ?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny przepraszam że ja tylko z do skoku :( ale przyznaję ze czytam regularnie :)
Również gratuluję dla nowej mamusi dwóch kreseczek !
Violu życzę zdrówka dla dzieciaczkow ! U nas też choroby się ciągną dwa tygodnie dziewczyny kaszlaly, Lila miała antybiotyk a u Zuzi na szczęście wystarczyły inhalacje a teraz znów katary się zaczynają, ach oszalec idzie :(
My też w tamtym roku na wigilii byliśmy u mojej rodziny a w tym u teściowej.
Na sylwestra się gdzieś wybieracie ?

Sylwester z polsatem:D

Zdrówka życzę.

Viola zdrówka dla dzieci. U mnie też ostatnio dała antybiotyk ale ja nie dalam. Amelka nie lubi inhalacji?

Inhalacje dobra sprawa ostatnio sobie zakupilam inhalator zeby miec w razie w :-)
Dla nas i Tomka.
Lekarze bardzo polecaja.
No i CRP masz racje trzeba robić czy ten antybiotyk naprawdę potrzebny
Bakterie to Crp powyzej 10??

My w tym roku sylwester jeszcze w domu :-)
Chyba znajomi przyjadą :-)
Z rok juz moze gdzieś wyjdziemy:-)
Dzwoneczek ja również zdrowka zycze.

Kluski z makiem kurde nie miałam okazji spróbować bo u nas zawsze makiełk były <3 oj już chyba z 3 lata nie robiliśmy kupa roboty, ale pycha. Mój brat mógłby przez całe święta tylko żyć makielkami.
Ja to jakoś ostatnio nie czuję świat jak do teściów jeździmy. Mama już dwa lata w Anglii. Teściowa nawet śledzia nie robi. A największy hit jest taki że na święta na obiad robi tyle mięsa że uważa że po co ziemniaki.i chleb do tego. No powiem Wam że poczułam się tym rozczarowana :D

Dzięki za życzenia zdrowia. My się mamy zamiar wybrac na sylwestra, juz pieniążki wpłacone, moja mama ma zostać z dziewczynami .

reklama
My się wahamy czy gdzieś na sylwestra wyjść. Igi ostatnio ma mamoze.

U mnie wege wigilia i to jeszcze nie kościelna haha sałatka jarzynowa, barszcz z uszkami, kotlety sojowe po grecku, pierogi, pasztet z soczewicy, pieczarki w zalewie naturalnej ze smietana i cebula w ramach śledzia... Takie rzeczy.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry