reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Tomek dziękuję forumowym ciociom :-)

Kasia moj usiadl z czworaka :-)
a smiga sam od 9 miesiąca

MalaMi Ty to masz powera jak moja mama juz sie zabrala za robote bo pracuje i nie ma jak na ostatnia chwile ale nie ma gdzie mrozic :D..
Ja jeszcze nie wiem co z wigilia albo będziemy sami we trojke albo do rodziców bo nie mogą przyjechać w tym roku a strasznie nalegaja zebysmy przyjechali z Tomkiem :p
A do tesciow niby na wielkanoc zeby bylo po rowno ale zobaczę jak to będzie.

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia2310 Jasio calkiem dobrze, raczkowanie opanowane do perfekcji, siedzenie tez, wstaje sam od dawna, teraz przy meblach zaczął chodzic i nawet za czesto nie upada ;) mamy 4 zęby na stanie, tylko dalej mamusiowy cycuś, no ale tatuś juz za tydzień wraca to moze sie troszkę zmieni ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka
Gratulacje dla nowej mamusi [emoji2][emoji2][emoji2][emoji8]

MalaMi super, ale z tego co pamiętam Ty zawsze tyle wszystkiego pichcilas [emoji16]

My w tym roku wigilia z teściową i męża bratem z rodziną. Na zmianę, rok temu było z moimi. Ale mój idzie we wigilię na nocke więc długo nie posiedzimy.

Ja mam niestety szpital w domu [emoji45][emoji45][emoji45] Amelka w niedzielę zaczęła strasznie kaszlec i charczec przy oddychaniu, wystraszylam się znów zapalenia oskrzeli i wczoraj lekarz. Oskrzela na szczęście Nie, ale bardzo zawalona i dostała antybiotyk żeby na oskrzela nie zeszło. Na szczęście oprócz kaszlu humor i apetyt dopisuje [emoji6]
A dziś z Filipem wyladowalam bo od wczoraj znów goraczkowal. Okazało się że angina. Na szczęście wirus i bez antybiotyku ale też biedny bo gorączka mu nawraca [emoji52]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

India u nas za duzo ludzi jest żeby kupić gotowe. Byśmy zbankrutowali a będę miała jeszcze gości z niemiec.
India ja mam za dużo tej alergii i życia by mi brakło na odczulanie.
Marysiu tak w kapuste gołąbki ugotowane dobrze ostudzone i zamrozone. Zawsze tak robimy i są pyszne.
Sto lat Tomek

Nie no wiadomo, nie to, zeby kupowac, tylko, ze jak sie czyta to sie czuje, ze Ty masz powera, zeby to robic [emoji12] jak ja bym miala Wam napisac, ze tyle zrobilam albo musze zrobic to byloby to raczej w tonie ,,jak mi sie nie chce”

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Viola, u nas tez Wigilia na przemiennie, w tym roku u tesciowej.

Wspolczuje chorowitkow, oby szybko Wam przeszlo [emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Viola zdrówka dla dzieci.
Noo u mnie zawsze duzo jedzenia się robi. Lubie gotować. Musze ciasta z 2-3 upiec i zamrozic.
Jakie u was jada się potrawy na wigilie? Ogólnie jak wyglądają wasze święta?
U nas zawsze jest dużo różnego jedzenia.
Na wigilie to karp, ryba po grecku, 2-3 rodzaje sledzia, krokiety , uszka, barszcz, salatka warzywna,kutia, pierogi

U nas MalaMi tez jest duzo , ale ja jem tylko karpia smazonego i salatke z kukurydzy, ananasa i sera, wiec nawet wszystkiego innego nie wymienie, bo sie nie rozgladam. Ale na pewno pierogi i salatka jarzynowa - moj wrog. [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dzięki [emoji3]

U nas tradycyjnie karp, pierogi, barszcz, uszka, kluski z makiem, ryby po grecku czy w pomidorach, śledź w śmietanie... ja znów karpia nie jem [emoji6] moja mama zawsze dla mojego brata robi jakas inną rybę smażoną i to wtedy jem.
A co to za sałatka india?? Z ananasem- tylko te 3 składniki?? Może być dobra, no ja lubię ananasa

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry