reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Tomek dziękuję forumowym ciociom :-)

Kasia moj usiadl z czworaka :-)
a smiga sam od 9 miesiąca

MalaMi Ty to masz powera jak moja mama juz sie zabrala za robote bo pracuje i nie ma jak na ostatnia chwile ale nie ma gdzie mrozic :D..
Ja jeszcze nie wiem co z wigilia albo będziemy sami we trojke albo do rodziców bo nie mogą przyjechać w tym roku a strasznie nalegaja zebysmy przyjechali z Tomkiem :p
A do tesciow niby na wielkanoc zeby bylo po rowno ale zobaczę jak to będzie.

Ostatnia edycja:
reklama
Kasia2310 Jasio calkiem dobrze, raczkowanie opanowane do perfekcji, siedzenie tez, wstaje sam od dawna, teraz przy meblach zaczął chodzic i nawet za czesto nie upada ;) mamy 4 zęby na stanie, tylko dalej mamusiowy cycuś, no ale tatuś juz za tydzień wraca to moze sie troszkę zmieni ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka
Gratulacje dla nowej mamusi [emoji2][emoji2][emoji2][emoji8]

MalaMi super, ale z tego co pamiętam Ty zawsze tyle wszystkiego pichcilas [emoji16]

My w tym roku wigilia z teściową i męża bratem z rodziną. Na zmianę, rok temu było z moimi. Ale mój idzie we wigilię na nocke więc długo nie posiedzimy.

Ja mam niestety szpital w domu [emoji45][emoji45][emoji45] Amelka w niedzielę zaczęła strasznie kaszlec i charczec przy oddychaniu, wystraszylam się znów zapalenia oskrzeli i wczoraj lekarz. Oskrzela na szczęście Nie, ale bardzo zawalona i dostała antybiotyk żeby na oskrzela nie zeszło. Na szczęście oprócz kaszlu humor i apetyt dopisuje [emoji6]
A dziś z Filipem wyladowalam bo od wczoraj znów goraczkowal. Okazało się że angina. Na szczęście wirus i bez antybiotyku ale też biedny bo gorączka mu nawraca [emoji52]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

India u nas za duzo ludzi jest żeby kupić gotowe. Byśmy zbankrutowali a będę miała jeszcze gości z niemiec.
India ja mam za dużo tej alergii i życia by mi brakło na odczulanie.
Marysiu tak w kapuste gołąbki ugotowane dobrze ostudzone i zamrozone. Zawsze tak robimy i są pyszne.
Sto lat Tomek

Nie no wiadomo, nie to, zeby kupowac, tylko, ze jak sie czyta to sie czuje, ze Ty masz powera, zeby to robic [emoji12] jak ja bym miala Wam napisac, ze tyle zrobilam albo musze zrobic to byloby to raczej w tonie ,,jak mi sie nie chce”

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Viola, u nas tez Wigilia na przemiennie, w tym roku u tesciowej.

Wspolczuje chorowitkow, oby szybko Wam przeszlo [emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Viola zdrówka dla dzieci.
Noo u mnie zawsze duzo jedzenia się robi. Lubie gotować. Musze ciasta z 2-3 upiec i zamrozic.
Jakie u was jada się potrawy na wigilie? Ogólnie jak wyglądają wasze święta?
U nas zawsze jest dużo różnego jedzenia.
Na wigilie to karp, ryba po grecku, 2-3 rodzaje sledzia, krokiety , uszka, barszcz, salatka warzywna,kutia, pierogi

U nas MalaMi tez jest duzo , ale ja jem tylko karpia smazonego i salatke z kukurydzy, ananasa i sera, wiec nawet wszystkiego innego nie wymienie, bo sie nie rozgladam. Ale na pewno pierogi i salatka jarzynowa - moj wrog. [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dzięki [emoji3]

U nas tradycyjnie karp, pierogi, barszcz, uszka, kluski z makiem, ryby po grecku czy w pomidorach, śledź w śmietanie... ja znów karpia nie jem [emoji6] moja mama zawsze dla mojego brata robi jakas inną rybę smażoną i to wtedy jem.
A co to za sałatka india?? Z ananasem- tylko te 3 składniki?? Może być dobra, no ja lubię ananasa

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry