reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

My na Sylwestra w domu. Poprzedni Sylwester byl okropny i zakonczyl sie jeszcze przed polnoca, w takim sensie, ze sama w oknie ogladalam fajerwerki. Mam nadzieje, ze nikt mi tegorocznego nie popsuje [emoji35] bo jak znowu sie chlopaki moje pokloca to bedzie to ostatni Sylwek jaki z nimi spedze [emoji35][emoji35][emoji35]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
India bo ser sobie P myślał;)
I zostało po jego.

Mój Sylwester był fajny, Magda spała, mu jakoś dokulaliśmy do 24 obejrzeliśmy dosłownie chwilę fajerwerki i lulu.

Byłam dziś u dentysty. Nie wiem czy Wam pisałam, ale bardzo się boję i zęby zapuscilam.
A że siostra P pracuje jakos asystentka, umowilam mnie w ciagu paru dni. Szybko zrobiłam zdjecie szczęki i... Dziś mi wyrwał 8ke i leczył 4ke , normalnie nic nie uczulam. To bylo o 18.30a ja czuje nadal znieczulenia i to aż na skroni. Mam nadzieję,że nie przenika do mleka.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja robiłam z przepisu KasiMarysi w ciąży ostatnio i zjadłam miche. Pycha. Ale ja bez szynki, wiadomka :)

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

My na Sylwestra w domu. Poprzedni Sylwester byl okropny i zakonczyl sie jeszcze przed polnoca, w takim sensie, ze sama w oknie ogladalam fajerwerki. Mam nadzieje, ze nikt mi tegorocznego nie popsuje [emoji35] bo jak znowu sie chlopaki moje pokloca to bedzie to ostatni Sylwek jaki z nimi spedze [emoji35][emoji35][emoji35]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
India maz z bratem ? :D

India bo ser sobie P myślał;)
I zostało po jego.

Mój Sylwester był fajny, Magda spała, mu jakoś dokulaliśmy do 24 obejrzeliśmy dosłownie chwilę fajerwerki i lulu.

Byłam dziś u dentysty. Nie wiem czy Wam pisałam, ale bardzo się boję i zęby zapuscilam.
A że siostra P pracuje jakos asystentka, umowilam mnie w ciagu paru dni. Szybko zrobiłam zdjecie szczęki i... Dziś mi wyrwał 8ke i leczył 4ke , normalnie nic nie uczulam. To bylo o 18.30a ja czuje nadal znieczulenia i to aż na skroni. Mam nadzieję,że nie przenika do mleka.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kasiu a mowilas ze KP? To na pewno nie przenika:) :*

India to na bogato hahah.
My też robimy taka sałatkę jak Marysia tylko że ser tre na dużych oczkach i jajko jeszcze dodaje w kostkę pokrojone:)
Zrobilabym sałatkę warstwowa ze śledzia i buraków ale M nie lubi. Wsumie to moglabym troche zrobic bo jest pyszna :)

Wiecie co chciałam przejść już na mm ale pewnie skończy się na tym że mała.będzie miała odruch wymiotny i nie wypije. Chyba poczekam do roczku i zaczne po mału wprowadzać normalne świeże mleko

reklama
Do góry