reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
KatiNails ja z takiego jasnego testu (co prawda w dniu spodziewanej @) jestem wlasnie w 20tc ;)
powtórz jeszcze test za kilka dni, zobacz czy kreska ciemnieje i po cichu gratuluje ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Kati gratulacje :) ja widzę drugą kreskę :)
Mała Mi to ilu będziesz mieć gości ze aż tyle gołąbków poczynilas ? :)
Ja już okna mam pomyte, kuchnia wysprzatana. Łazienką ma się w weekend zająć mój mąż a pokoje też razem wspólnie w weekend ogarniemy :) Ciasto na piernik już od dwóch tygodni sobie dojrzewa . W niedziele będę piec bo ten piernik z tydzień musi postać jeszcze ;) Zaczęłam też trochę dekorować dom ale choinkę chyba w niedziele ubierzemy. Dawno się tak nie cieszylam na święta jak teraz . Chociaż zawsze święta uwielbiałam ale święta z wyczekanym dzieckiem to jednak dużo fajniejsze :)
Ada zaczęła stawać w łóżeczku kilka dni temu a teraz to już sobie chodzi na około :) Pierwszy guz już jest :D

reklama
Nuska już 20 tydzień ? Przecież dopiero czytałam Twoja relacje z porodu z myślą że jestem nastepna w kolejce :D Jak tam Jasiek się miewa ? :)

Kati raz jeszcze gratulacje :)

Do góry