reklama
Jutro beta i po kolejnych 48 h znówKatiNails ja z takiego jasnego testu (co prawda w dniu spodziewanej @) jestem wlasnie w 20tc
powtórz jeszcze test za kilka dni, zobacz czy kreska ciemnieje i po cichu gratuluje
Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
O nie zaglądałam kilka dnia tu takie miłe rzeczy. Kati gratulacje
Kati gratulacje ja widzę drugą kreskę
Mała Mi to ilu będziesz mieć gości ze aż tyle gołąbków poczynilas ?
Ja już okna mam pomyte, kuchnia wysprzatana. Łazienką ma się w weekend zająć mój mąż a pokoje też razem wspólnie w weekend ogarniemy Ciasto na piernik już od dwóch tygodni sobie dojrzewa . W niedziele będę piec bo ten piernik z tydzień musi postać jeszcze Zaczęłam też trochę dekorować dom ale choinkę chyba w niedziele ubierzemy. Dawno się tak nie cieszylam na święta jak teraz . Chociaż zawsze święta uwielbiałam ale święta z wyczekanym dzieckiem to jednak dużo fajniejsze
Ada zaczęła stawać w łóżeczku kilka dni temu a teraz to już sobie chodzi na około Pierwszy guz już jest
Mała Mi to ilu będziesz mieć gości ze aż tyle gołąbków poczynilas ?
Ja już okna mam pomyte, kuchnia wysprzatana. Łazienką ma się w weekend zająć mój mąż a pokoje też razem wspólnie w weekend ogarniemy Ciasto na piernik już od dwóch tygodni sobie dojrzewa . W niedziele będę piec bo ten piernik z tydzień musi postać jeszcze Zaczęłam też trochę dekorować dom ale choinkę chyba w niedziele ubierzemy. Dawno się tak nie cieszylam na święta jak teraz . Chociaż zawsze święta uwielbiałam ale święta z wyczekanym dzieckiem to jednak dużo fajniejsze
Ada zaczęła stawać w łóżeczku kilka dni temu a teraz to już sobie chodzi na około Pierwszy guz już jest
reklama