reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Moim zdaniem ma znaczenie jakim aparatem i obiektywem robi sie zdjecia. Ale fakt, ze jak ktos potrafi dobrze wykadrowac to zrobi ladne zdjecie i telefonem

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
My mamy lustrzankę canon eos ale czasu malo na zdjecia.
1512368762-2d1c1baa8e81e8d0-aaaaaa.png

Ola tak moja mama z ojczymem, ale kontakt większy niż z własnym ojcem. Oni przyleci z Anglii do wnuczki bo się stęsknili, niestety tylko na 5 dni ale i tak się super, że w ogóle przylecieli. A mój ojciec z Gdańska do Łodzi.... Raz był.
Niestety nie miałam porządku, podłogi nie umyte bo nie zdążyłam mimo że w planach miałam, dobrze że z szaf nie wywalilam bo tak się zabierałam.
Problem jest tylko taki że mój brat ma anginę a oni u niego spia. Mam nadzieję że my nic nie złapiemy.

Ola tak moja mama z ojczymem, ale kontakt większy niż z własnym ojcem. Oni przyleci z Anglii do wnuczki bo się stęsknili, niestety tylko na 5 dni ale i tak się super, że w ogóle przylecieli. A mój ojciec z Gdańska do Łodzi.... Raz był.
Niestety nie miałam porządku, podłogi nie umyte bo nie zdążyłam mimo że w planach miałam, dobrze że z szaf nie wywalilam bo tak się zabierałam.
Problem jest tylko taki że mój brat ma anginę a oni u niego spia. Mam nadzieję że my nic nie złapiemy.
Ja bym nie ryzykowała, angina jest zaraźliwa.

Ola to pokaż Nam tu synka:)

Magda karmi lalke i konia;)
1512371011-01069e6cd4dadb4b-aaaaaa.jpeg
1512371022-60002d8ad9f5b026-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia czego nie ryzykowała? Żeby przyjeżdżali, specjalnie dla niej przyjechali. Z resztą to się już po fakcie okazało tzn wczoraj w nocy jak poszli do lekarza.

Wiki super niespodzianka :) dlugo rodzice mieszkaja w Anglii? Fajnie że z ojczymem się dogadujesz:)
Dziewczyny ma którąś z Was ogrzewanie gazowe w mieszkaniu? Jak to wychodzi zima z mrozami bo nie wiem czego się spodziewac. My mamy mieszanie na ostatnim pietrze i ostat.io wyszlo nam cos ponad 200 zl

Wiki super niespodzianka :) dlugo rodzice mieszkaja w Anglii? Fajnie że z ojczymem się dogadujesz:)
Dziewczyny ma którąś z Was ogrzewanie gazowe w mieszkaniu? Jak to wychodzi zima z mrozami bo nie wiem czego się spodziewac. My mamy mieszanie na ostatnim pietrze i ostat.io wyszlo nam cos ponad 200 zl
Mama dobre 2 lata a Piotr ok 12 lat.

Wiki myślałam, że złodzieje [emoji23][emoji23][emoji23]

Kasia owszem można zrobić każdym aparatem dobre zdjęcie ale jakość nie będzie taka sama nigdy jak w lustrzance. Jak chcesz wywołać oczywiście.

Mała, wychodzi drogo. Ja mialam kiedyś i bez sensu było. Mróz na jamie a rachunki jak za złoto.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiki ja jestem przewrażliwiona na tym punkcie, tzn jeśli ktoś jest chory to nie pozwalam się widywać z dzieckiem. U Was inna sytuacja,bo Twoi rodzice daleko mieszkają, a nie możecie ich przenocować?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry