reklama
Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
Ola tak moja mama z ojczymem, ale kontakt większy niż z własnym ojcem. Oni przyleci z Anglii do wnuczki bo się stęsknili, niestety tylko na 5 dni ale i tak się super, że w ogóle przylecieli. A mój ojciec z Gdańska do Łodzi.... Raz był.
Niestety nie miałam porządku, podłogi nie umyte bo nie zdążyłam mimo że w planach miałam, dobrze że z szaf nie wywalilam bo tak się zabierałam.
Problem jest tylko taki że mój brat ma anginę a oni u niego spia. Mam nadzieję że my nic nie złapiemy.
Niestety nie miałam porządku, podłogi nie umyte bo nie zdążyłam mimo że w planach miałam, dobrze że z szaf nie wywalilam bo tak się zabierałam.
Problem jest tylko taki że mój brat ma anginę a oni u niego spia. Mam nadzieję że my nic nie złapiemy.
KasiaMarysia23
Ja bym nie ryzykowała, angina jest zaraźliwa.Ola tak moja mama z ojczymem, ale kontakt większy niż z własnym ojcem. Oni przyleci z Anglii do wnuczki bo się stęsknili, niestety tylko na 5 dni ale i tak się super, że w ogóle przylecieli. A mój ojciec z Gdańska do Łodzi.... Raz był.
Ola to pokaż Nam tu synka
Magda karmi lalke i konia
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Wiiktoriiaaa
Kasia czego nie ryzykowała? Żeby przyjeżdżali, specjalnie dla niej przyjechali. Z resztą to się już po fakcie okazało tzn wczoraj w nocy jak poszli do lekarza.
MałaMi90
Wiki super niespodzianka dlugo rodzice mieszkaja w Anglii? Fajnie że z ojczymem się dogadujesz
Dziewczyny ma którąś z Was ogrzewanie gazowe w mieszkaniu? Jak to wychodzi zima z mrozami bo nie wiem czego się spodziewac. My mamy mieszanie na ostatnim pietrze i ostat.io wyszlo nam cos ponad 200 zl
Dziewczyny ma którąś z Was ogrzewanie gazowe w mieszkaniu? Jak to wychodzi zima z mrozami bo nie wiem czego się spodziewac. My mamy mieszanie na ostatnim pietrze i ostat.io wyszlo nam cos ponad 200 zl
Wiiktoriiaaa
Mama dobre 2 lata a Piotr ok 12 lat.Wiki super niespodzianka dlugo rodzice mieszkaja w Anglii? Fajnie że z ojczymem się dogadujesz
Mamakulka
Wiki myślałam, że złodzieje [emoji23][emoji23][emoji23]
Kasia owszem można zrobić każdym aparatem dobre zdjęcie ale jakość nie będzie taka sama nigdy jak w lustrzance. Jak chcesz wywołać oczywiście.
Mała, wychodzi drogo. Ja mialam kiedyś i bez sensu było. Mróz na jamie a rachunki jak za złoto.
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Kasia owszem można zrobić każdym aparatem dobre zdjęcie ale jakość nie będzie taka sama nigdy jak w lustrzance. Jak chcesz wywołać oczywiście.
Mała, wychodzi drogo. Ja mialam kiedyś i bez sensu było. Mróz na jamie a rachunki jak za złoto.
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
KasiaMarysia23
Wiki ja jestem przewrażliwiona na tym punkcie, tzn jeśli ktoś jest chory to nie pozwalam się widywać z dzieckiem. U Was inna sytuacja,bo Twoi rodzice daleko mieszkają, a nie możecie ich przenocować?
reklama