reklama
Ja wczoraj oprócz obiadu naszlo mnie na iemniaki z masłem jajkiem sadzonym i ogórek dawno nie jadłam takZjadłabym coś dobrego... Ale sama nie wiem co... Chyba jakieś kanapeczki zjem [emoji2]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No i słodycze dużo jem zjadłam pół woreczka milky way i dzisiaj cała czekoladę od mamy xD a na wadze ani grama ale może na okres tak mi się Tez chciało
Ewarut
Fanka BB :)
Ja nie jem słodkiego w ogóle . Nie lubię , nigdy nie lubiłam[emoji2] i nigdy się nie odchudzałam. Za to uwielbiam chipsy i orzeszki [emoji2]Ja wczoraj oprócz obiadu naszlo mnie na iemniaki z masłem jajkiem sadzonym i ogórek dawno nie jadłam tak
No i słodycze dużo jem zjadłam pół woreczka milky way i dzisiaj cała czekoladę od mamy xD a na wadze ani grama ale może na okres tak mi się Tez chciało
Ja jajko sadzone mniam mniam pycha [emoji2]
Tak mi podsunęłaś pomysł na jajecznicę dawno nie jadłam [emoji2]
Ja lubięJa nie jem słodkiego w ogóle . Nie lubię , nigdy nie lubiłam[emoji2] i nigdy się nie odchudzałam. Za to uwielbiam chipsy i orzeszki [emoji2]
Ja jajko sadzone mniam mniam pycha [emoji2]
Tak mi podsunęłaś pomysł na jajecznicę dawno nie jadłam [emoji2]
Chipsy też czasem zjem ale to takie niezdrowe wiec nie za czesto ale jak wchodzi
Ewarut
Za to mój M uwielbia słodkie a zwłaszcza ciacha jak upiekę , a że lubię piec to ma często. Synuś nie przepada za chipsami czekolada, ale ciacho i lody to uwielbiam.Ja lubię
Chipsy też czasem zjem ale to takie niezdrowe wiec nie za czesto ale jak wchodzi
Chipsy to takie moje uzależnienie [emoji14]
Mój też lubiZa to mój M uwielbia słodkie a zwłaszcza ciacha jak upiekę , a że lubię piec to ma często. Synuś nie przepada za chipsami czekolada, ale ciacho i lody to uwielbiam.
Chipsy to takie moje uzależnienie [emoji14]
KasiaMarysia23
Trzymać w domu też nie trzymam i co dzień wychodzimy a swoje i tak chorujemy, bo a to P a to ojciec coś przywlaecze. Przed wirusem ciężko się uchronić bo jest w powietrzu, ostatnio u nas w wodzie był i żadnej wzmianki nie było nigdzie,dopiero koleżanka z lewego źródła się dowiedziała. Nie narzekam, że jest chrowitek, bo są dzieci co więcej chorują.
Alergie mamy pokarmową .
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Alergie mamy pokarmową .
reklama
Ewarut
Miejmy nadzieję , że z wiekiem wyrośnie z tego [emoji2]Trzymać w domu też nie trzymam i co dzień wychodzimy a swoje i tak chorujemy, bo a to P a to ojciec coś przywlaecze. Przed wirusem ciężko się uchronić bo jest w powietrzu, ostatnio u nas w wodzie był i żadnej wzmianki nie było nigdzie,dopiero koleżanka z lewego źródła się dowiedziała. Nie narzekam, że jest chrowitek, bo są dzieci co więcej chorują.
Alergie mamy pokarmową .