reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Zjadłabym coś dobrego... Ale sama nie wiem co... Chyba jakieś kanapeczki zjem [emoji2]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zjadłabym coś dobrego... Ale sama nie wiem co... Chyba jakieś kanapeczki zjem [emoji2]

Ja wczoraj oprócz obiadu naszlo mnie na iemniaki z masłem jajkiem sadzonym i ogórek:D dawno nie jadłam tak :D
No i słodycze dużo jem zjadłam pół woreczka milky way i dzisiaj cała czekoladę od mamy xD a na wadze ani grama ale może na okres tak mi się Tez chciało :p

Ja wczoraj oprócz obiadu naszlo mnie na iemniaki z masłem jajkiem sadzonym i ogórek:D dawno nie jadłam tak :D
No i słodycze dużo jem zjadłam pół woreczka milky way i dzisiaj cała czekoladę od mamy xD a na wadze ani grama ale może na okres tak mi się Tez chciało :p
Ja nie jem słodkiego w ogóle . Nie lubię , nigdy nie lubiłam[emoji2] i nigdy się nie odchudzałam. Za to uwielbiam chipsy i orzeszki [emoji2]
Ja jajko sadzone mniam mniam pycha [emoji2]
Tak mi podsunęłaś pomysł na jajecznicę dawno nie jadłam [emoji2]

Ja nie jem słodkiego w ogóle . Nie lubię , nigdy nie lubiłam[emoji2] i nigdy się nie odchudzałam. Za to uwielbiam chipsy i orzeszki [emoji2]
Ja jajko sadzone mniam mniam pycha [emoji2]
Tak mi podsunęłaś pomysł na jajecznicę dawno nie jadłam [emoji2]

Ja lubię
Chipsy też czasem zjem ale to takie niezdrowe wiec nie za czesto ale jak wchodzi :D

Ja lubię
Chipsy też czasem zjem ale to takie niezdrowe wiec nie za czesto ale jak wchodzi :D
Za to mój M uwielbia słodkie a zwłaszcza ciacha jak upiekę , a że lubię piec to ma często. Synuś nie przepada za chipsami czekolada, ale ciacho i lody to uwielbiam.
Chipsy to takie moje uzależnienie [emoji14]

Zaczęłam pić sama wodę no pomijając herbaty i czasem sok 100% za namową Kulki kupiłam 5 litrowy baniek oazy za 1.40 i mi bardzo posmakowala:laugh2:

Trzymać w domu też nie trzymam i co dzień wychodzimy a swoje i tak chorujemy, bo a to P a to ojciec coś przywlaecze. Przed wirusem ciężko się uchronić bo jest w powietrzu, ostatnio u nas w wodzie był i żadnej wzmianki nie było nigdzie,dopiero koleżanka z lewego źródła się dowiedziała. Nie narzekam, że jest chrowitek, bo są dzieci co więcej chorują.
Alergie mamy pokarmową .

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Trzymać w domu też nie trzymam i co dzień wychodzimy a swoje i tak chorujemy, bo a to P a to ojciec coś przywlaecze. Przed wirusem ciężko się uchronić bo jest w powietrzu, ostatnio u nas w wodzie był i żadnej wzmianki nie było nigdzie,dopiero koleżanka z lewego źródła się dowiedziała. Nie narzekam, że jest chrowitek, bo są dzieci co więcej chorują.
Alergie mamy pokarmową .

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Miejmy nadzieję , że z wiekiem wyrośnie z tego [emoji2]

Do góry