reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A jakie macie zainteresowania co lubicie robić. Bo Ja zaczęłam robić pazurki żelowe. Jestem samoukiem.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja lubie fotografować, ale niestety nie bardzo mam czym, musze się zadowolić zwykłą cyfrówką:(

Ola Spódniczke kupiłam,bo aż wstyd się przyznać ale mam tylko dwie
1512309149-7bab735262e25b2b-aaaaaa.jpeg
1512309155-be766f1f2c55e0a6-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny co mnie spotkało!!!!! Wczoraj leżę w łóżku karmię Mała a tu nagle ktoś wchodzi, tzn słyszę że zamek się otwiera. I wchodzi po cichu. Pierwsze co myślę Łukasz wrócił tak szybko, nic nie powiedział że jedzie. Ale coś mi nie pasowało on inaczej zamek otwiera i inny chód. Kurde brat ma jeszcze klucze ale przecież zawsze mówi jak ma być żebym z cyckami nie była na widoku. Idzie ktoś po cichu, otwierają się drzwi do pokoju a tam kto. Dziadkowie do Wikusi z Anglii. Nic nie powiedzieli że będą. Taka niespodzianka :)

Do tego zrobili pyszny obiadek, jak zawsze. Tak się cieszę :)

KasiaMarysia a jaki masz aparat? Ja chciałam lustrzankę ale te obiektywy wszystko to inwestycja a chciałam dobry aparat (bo poprzedni sporo zdjęć wyrobił i się chyba zużył) i mąż mi kupił jeden z 2 aparatów cyfrowych które robią mega zdjęcia. Ten drugi też był super ale cena razy dwa jeszcze. A ja się potem boję takie drogie rzeczy nosić ze sobą.

Wiki ja mam Nikona L110, na 18'stke dostałam od taty. Wtedy 800zl kosztował, teraz dużo taniej. Ja to uważam,że jak się umie robić zdjecia to i takim się zrobi, a lustrzanką to fakt można porobić efekty wow.
A swoją drogą super niespodzianka:)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiki no to Ci zrobili niespodzianke:-)
To Twoi rodzice ?

Mi tez ostatnio tak rodzice zrobili niespodziankę bo sie stesknili za Tomkiem domofon zadzwonil z samego rana ze ktos drzwi otworzył myslalam moze ze mój byl w sklepie ale patrze śpi :D wiec mysle co jest ale zorientowalam się zaraz po tym ze tylko moja mama kod zna do domofonu no i otwieram drzwi a tu niespodzianka przyjechali z tata na jeden dzien :)
Pierwszy raz sie nie zapowiedzieli
Fakt faktem czasem nie lubię takich niespodzianek bo lubie miec dobrze posprzątane i cos naszykowane jak ktos przyjedzie a mama jeszcze obiad ugotowala Viki to samo co u Ciebie:D

Ostatnia edycja:
reklama
Co do aparatu musze sobie kiedyś sprawić jakis narazie specjalnie sobie po porodzie wzięłam dobry telefon zeby aparat był super :-)

Ostatnia edycja:
Do góry