reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja tez uwazam ze nie ma co przesadzac
Maly jeszcze niczym sie od nikogo nie zarazil :-)
Raz tesciowa przyjechała to glupio mi bylo powiedzieć nie przychodz a byla przeziębiona to tez sie nie zarazil
Nie calowala tylko.
My tez raz czy dwa i tez nic go nie wzielo:)
A zarazic sie można wszedzie na zewnątrz nawet jak sie na zakupy idzie na spacer :-)
Dziecko musi miec styczność z zarazkami tez:-)

reklama
U mnie rano troszkę śniegu było a teraz nie dawno padał deszcz i jest straszna ciapa ... Właśnie wrócilam ze sklepu :)

Ja wale wprost jak ktoś jest chory niech gada, moja mama już wie i teściowie tak samo. Niestety my już mieliśmy wirusa, jak teściowie wrocili z Zakopca to przywiezli, a nic nie powiedzieli,my im domu pilnowalismy i 2 dni potem P wymiotowal i Magda, mnie tez wzielo ale dzien później.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

My naszego syna od małego hartowalismy długie spacery bez względu na pogodę ma 4 latka i chorował do tej pory dwa razy. codziennie spędza dużo czasu na pdworku nie obca mu woda z kałurzy błoto czy też umoczenie sie po pas w wodzie. Jest szczęśliwym dzieckiem , ktore zna smak zarasków nie jest wychowywany sterylnie bo nie popieram tego. Później przez takie zachowania rodziców dziecko ma mnóstwo alergii a jak pójdzie do przedszkola to i tak do niego nie chodzi bo caly czas jest chory , bo igdy nie miał styczności z zarazkami czy też nawet z zarazkami przeźiębienia. Ale każdy robi jak uważa...
Ja Nie znosze takiej ciapy.

Ja ma takie zdanie jak Ty Ewa
Ogólnie mam tam swoje też na punkcie małego ale mój mówi że myślał że będzie masakra a jest spoko pod tym względem :D
Ja nawet pokój wietrze wieczorem jak mały śpi w pokoju
Spacery to samo deszcz nie deszcz itp
Po domu często boso
Latem na basenie ile się wykapal:)
A jeśli chodzi o odżywianie to odżywiam zdrowo bo mam bzika na tym punkcie haha ale czasem też daje coś spróbować takiego ze wiesz :)
Alergeny też szybko dałam truskawki kakao jakoś się nie bałam heh
Oczywiście nie daje wszystkiego ;-)
Bo są rzeczy których jeszcze nie dawalam
Mały mi w ogóle nie choruje odpukac kataru czasem nie liczę

reklama
Ja ma takie zdanie jak Ty Ewa
Ogólnie mam tam swoje też na punkcie małego ale mój mówi że myślał że będzie masakra a jest spoko pod tym względem :D
Ja nawet pokój wietrze wieczorem jak mały śpi w pokoju
Spacery to samo deszcz nie deszcz itp
Po domu często boso
Latem na basenie ile się wykapal:)
A jeśli chodzi o odżywianie to odżywiam zdrowo bo mam bzika na tym punkcie haha ale czasem też daje coś spróbować takiego ze wiesz :)
Alergeny też szybko dałam truskawki kakao jakoś się nie bałam heh
Oczywiście nie daje wszystkiego ;-)
Bo są rzeczy których jeszcze nie dawalam
Mały mi w ogóle nie choruje odpukac kataru czasem nie liczę
Popieram w 100 %

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry