reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ale dawno nie byłam w tamtych stronach. Jak Babcia zmarła kilka lat temu to już nie było do kogo jeździć . Za to wspomnienia zostaną na zawsze :) Ale świat jest jednak mały ;)

Ehh my też kiedyś częściej wyszliśmy czy to ba piwko czy na pizzę. Po filipie byliśmy może że dwa razy. A po urodzeniu Amelki ani razu... ogólnie jakoś teraz mało czasu spędzamy razem. Mój ciągle w pracy albo na budowie. Ja z dziećmi albo w pracy. Jak mamy wspólną wolną sobotę popołudniu to zazwyczaj gdzieś idziemy A to do szwagierki i szwagra A to do teściowej...

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

My też rzadko wychodzimy za to sobie mile spędzamy sobotnie wieczory razem :)

Co tam gotujecie ?
U mnie kurczak faszerowany jabkami czosnkiem trochę cytryny i dużo majeranku polecam pycha :)

Ja siedze przed maszyna i szyje:) a moj zajmuje się dziecmi i wzial sie za sprzatanie:)
Na obiad mam [emoji501] i beda kotlety z.fileta i ziemniaki i cos ze sloika bo robilam rozne sałatki

O dziewczyny, fajnie, że się ,,znalazłyście” [emoji16]

My jeśli wychodzimy to na spacer, a tak nie przypominam sobie, żebyśmy gdzieś wyszli do jakiegoś lokalu. Tacy domatorzy z nas raczej, chociaż ja bym mogła iść, ale dzieci...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny święto P został sam z Magdą,a ja z treściami i szwagierka jedziemy na bazar[emoji12]

U nas dzis bitki i rosół:)

My nigdzie nie wychodzimy:(

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry