reklama
Lee biedny maluch. Mój Cyprian w marcu bedzie miał 3 latka.
Witek tez z marca [emoji23]
27
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Tak jestem ale nie jestem za tym żaby wszędzie było mleko matki, nie warto dziecka przyzwczajać bo przy odstawieniu bedzie tragedia. Co innego jak jest maluszek np.5 czy 6 miesięcy i dopiero zaczyna przygodę z kaszkami i obiadkami. Poki co u nas jest rano cyc,potem kaszka albo coś innego np. parowka czy jakas szynka ,cyc na drzemke, po drzemce, zupa i zazwyczaj popija cyckiem ale nie zawsze i na noc cyc. W nocy 2-3 cyc. Woda bez ograniczeń i owoc jakiś, najczęściej daje moje jabłka gotowane bez cukru. Nie daje biszkoptow, wafelkow ze względu na alergie, soków, herbatek też nie daje.Kasia ale ja nic takiego nie napisalam
A zapytalam bo wiem ze zawsze patrzyłas co kupujesz i jestes zeolenniczka długiego karmienia piersią no chyba ze cos sie zmieniło.
India współczuję ale troche zazdroszczę,też bym chciala tak chudnac.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
dora032
Dzięki za informację Nie wiedziałam Jakby co to się zainteresujeDora teraz nowe mleko mm weszlo Capri Care maja strone na fb bardzo dobry skład całkiem inaczej sie je robi i calkiem inaczej sie wytwarza bardziej zbliżone do mleka matki niz krowie i babki tam pisały ze dzieci które nie mogą pic krowiego po tym nic im nie jest :-)
Mozna próbki zamowic u nich:-)
To takie info tylko
viola150
Żurawina, zuravit, urinal albo herbatka zurawinowa.Hej. Wiecie może jakie można brać tabletki na drogi moczowe przy kp?
Ewentualnie urosept też ziołowy ale bardziej złożony skład mają.
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
viola150
Hejka.
U nas po anginie. Filip wykaraskal się bez lekarza. Tylko dawałem p. Wirusowe i na gorączkę. Amelka przestała jeść. Temperatura pod 39st, wiec wybralam się do lekarza. Niestety takie migdały i gardło jak ogień że dostała antybiotyk. Zaczęła jeść dop po trzech dniach. Ale już szaleje [emoji16]
Amelka wcina kaszki boboivity. Codziennie je na śniadanie. Ale dziś zobaczyła że my jemy parówki więc nie było zmiłuj. Jadła parówki i chlebek [emoji23]
Pije wodę z czego się cieszę. I nawet jak dałem jej soku to nie chce. Kupiłem jej kubek 360 z lovi i zalapala od razu. Pije tylko z niego.
Ale słodycze je. Tzn biszkopty czy herbatniki. Albo ciasto jak chce próbuje od nas. Tort na roczku też zjadła. A najbardziej uwielbia słone paluszki.
U nas po anginie. Filip wykaraskal się bez lekarza. Tylko dawałem p. Wirusowe i na gorączkę. Amelka przestała jeść. Temperatura pod 39st, wiec wybralam się do lekarza. Niestety takie migdały i gardło jak ogień że dostała antybiotyk. Zaczęła jeść dop po trzech dniach. Ale już szaleje [emoji16]
Amelka wcina kaszki boboivity. Codziennie je na śniadanie. Ale dziś zobaczyła że my jemy parówki więc nie było zmiłuj. Jadła parówki i chlebek [emoji23]
Pije wodę z czego się cieszę. I nawet jak dałem jej soku to nie chce. Kupiłem jej kubek 360 z lovi i zalapala od razu. Pije tylko z niego.
Ale słodycze je. Tzn biszkopty czy herbatniki. Albo ciasto jak chce próbuje od nas. Tort na roczku też zjadła. A najbardziej uwielbia słone paluszki.